De mensen die mij kennen weten dat ik gek ben op horloges en dan vooral op grote horloges. Dit is dan ook de reden dat ik een heren horloge voor mezelf bestelde. Mijn nieuwe horloge is van het merk Vondel​. Met de code “comemoda” krijg je 15% korting op je eigen Vondel horloge!

Zoals je misschien wel kan raden is Vondel een merk geïnspireerd door Amsterdam, waardoor het dragen van het horloge net nog even specialer voelt. Alle horloges hebben een minimalistisch uiterlijk met een enorm dun uurwerk, waardoor het horloge enorm licht is en je bijna niet door hebt dat je hem om hebt. bb031b10-9109-4679-88bd-96fc20d1cedd

Er zijn vier verschillende soorten horloges, allemaal €84.00 (vergeet onze code niet!): een bruine band met een zilveren kast, een bruine band met een gouden kast, een zwarte band met een zilveren kast en een zwarte band met een gouden kast. Alle banden zijn gemaakt van echt leer. Daarnaast kun je kiezen voor een dames of heren klok, het enige verschil hierbij is de grote van de horlogekast: 36 of 40 mm. Aangezien ik gek ben op grote horloges koos ik dus een mannenhorloge, dus kies vooral waar je zelf blij van wordt! Mijn horloge heet de Avant-garde heren klok.

2dddd4f0-8ccb-438d-8f3c-492ff67fef1d

De verzending van de horloges is gratis en je ontvangt hem na ongeveer 3 dagen. Het horloge komt in een enorm leuk doosje, waar het Amsterdamse vanaf straalt. Met onze code kosten de horloges nog maar €71,40, want zoals de missie van Vondel is “Vondel is een Amsterdams horlogemerk dat minimalistische horloges ontwerpt met hoogwaardige materialen, geïnspireerd door Amsterdam, voor eerlijke Nederlandse prijzen.”

Wat vind jij van mijn nieuwe horloge?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

5 Comments

  1. Pingback: Classique Brown Vondel Watch - Come-Moda

Write A Comment