Een upcoming horloge merk uit de hoofdstad van Nederland; we hebben het natuurlijk over Vondel. Vorige week zagen jullie het leuke nieuwe horloge van Nikki. Ook ik koos een Vondel watch uit, namelijk het klassieke bruine dames model. Met de code “comemoda” krijg je 15% korting!

Vondel staat bekend om de minimalistische horloges, voor een fijne prijs. De horloges van Vondel hebben een luxueuze uitstraling en een zorgvuldige afwerking.
26374d52-4760-4fee-9be3-5edc8f6a5179

Het uurwerk is ultradun;  slechts 6,8 mm. De kast is gemaakt van een licht soort metaal, het horloge weegt slechts 29 gram. Het zilveren gedeelte van mijn horloge matcht goed met mijn andere sieraden. De bruine band vond ik goed kleuren bij mijn haar.

Nikki bestelde een zwart herenmodel, meer info over haar horloge lees je hier. Ik houd wat meer van fijnere horloges, aangezien ik een dunne pols heb. Het dames model van Vondel heeft een kleiner uurwerk, namelijk 36mm in plaats van 40 mm. De band is gemaakt van echt leder en is 18 millimeter breed.  De horloges zijn super leuk om cadeau te doen voor bijvoorbeeld moederdag, zeker na het gebruiken van onze code!

2057439a-7b70-402a-8edf-efc3a24c5942

De horloges worden in een super leuk doosje verzonden. De Amsterdamse kruisjes maken de doos helemaal af. Er zijn 4 verschillende soorten horloges, verkrijgbaar met een kast van 36mm of 40mm:

  • bruine band met een zilveren kast
  • bruine band met een gouden kast
  • zwarte band met een zilveren kast
  • zwarte band met een gouden kast

Alle Vondel horloges kosten €84.00 (vergeet onze code niet!). Als je hetzelfde horloge wilt bestellen als ik, klik dan hier . Je betaalt geen verzendkosten en je hebt je horloge binnen drie werkdagen in huis!

Wat vind jij van onze Vondel horloges?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment