Een tijdje terug zijn wij naar de Brow Studio in Hoorn geweest. Kim maakte een vervolg afspraak, en dit is het resultaat.
De eerste afspraak (klik hier om hier meer over te lezen) duurde iets langer dan een uur. Dit kwam doordat je een kennismakingsgesprek hebt over hoe en wat je wilt. Bij de tweede behandeling is dit niet zo, dan ben je eigenlijk na ongeveer 60 minuten al klaar. Hier kan je dus ook rekening mee houden als je met het openbaar vervoer komt.

Een afspraak maken via de website is makkelijk. Veel meiden appen ook naar Brow Studio. Aangezien er zo veel geappt wordt, raden de meiden aan om je afspraak online in te plannen. Let op! Tot en met mei zijn ze al aardig vol gepland. Ze raden je aan om online in te plannen aangezien ze over sommige Facebook berichtjes / appjes heen lezen.

18e1fcb0-e4d1-495b-9cdd-6e42339af395

Zo ziet de salon er uit. Bij Brow Studio verkopen ze poeder om je wenkbrauwen mee op te vullen. Ook is er een highlighter te koop, om je wenkbrauwen beter uit te laten komen. En je wenkbrauwen houdt je goed in model met een browgel.

Bij binnenkomst krijg je een lekker kopje thee, koffie of fris aangeboden. Ook tijdens het wachten zijn er boekjes aanwezig, zodat je je niet hoeft te vervelen.

37dad7c5-f364-40e1-bdac-bab069431dda

Nog even een mirror photo met mijn nieuwe camera. Wist je dat ze bij Brow Studio ook cadeaubonnen hebben? Deze zijn leuk om te geven en te krijgen uiteraard. Wij zouden er in ieder geval super blij mee zijn!

De eerste afspraak kost €34,50. En als je een vervolg afspraak inplant op dezelfde dag als dat je heen bent geweest, kost dit €25. Voor foto’s van meer resultaten kan je terecht op de Facebook van Brow Studio.

Wat vind jij van Kim’s resultaten van haar tweede bezoek?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

3 Comments

  1. WAUW, zo mooi. Ik heb dit nog nooit laten doen haha, zou het beter ook eens laten doen!

    X Elien

Write A Comment