Op internet zie je steeds vaker de “perfecte wenkbrauw” voorbij komen, zo ook op het Instagram account van Brow Studio. Natuurlijk waren we nieuwsgierig naar hoe je de perfecte wenkbrauwen krijgt, daarom maakten we een afspraak bij Brow Studio in Hoorn.

20160210053024

De before en after resultaten van De BROW STUDIO zijn bizar, dit maakte ons erg nieuwsgierig, deze kun je checken via hun Lookbook of Instagram. Bij een afspraak bij de studio begin je met een intake, om even te bespreken wat je normaal met je wenkbrauwen doet enz. Een behandeling bestaat uit kleuren, shapen, harsen, threaden (epileren met een touwtje), epileren, knippen en last but not least: stylen. Een behandeling kost €34.50.

Een afspraak maken gaat gemakkelijk via deze link. Wij waren tegelijkertijd aan de beurt, je kan dus ook tegelijk een afspraak maken met je vriendin of moeder. Je wordt behandeld door een van de twee stylisten en eigenaren; Phila of Shanice. De meiden zijn allebei jong en super ondernemend en vooral ook erg gezellig!

20160210053012

Het is erg makkelijk om bij de Brow Studio te komen. Je kan met het OV reizen naar station Hoorn-Kersenboogerd. Let er wel op dat je er HIER uit gaat en niet bij Hoorn, door het kletsen waren wij dit vergeten en stapten we uit bij Hoorn (lekker smart, not!). Vanaf het station is het adres, Reiger 11, op loopafstand. Als je met de auto komt, hebben we ook goed nieuws; rondom de studio kun je gratis parkeren.

20160215053137

Op de uitgelichte (eerste) afbeelding zie je het resultaat bij Nikki. Op de bovenstaande foto zie je het resultaat van Kim.

De meiden van Brow Studio hebben ons advies gegeven over hoe we onze wenkbrauwen het beste kunnen tekenen en behandelen. Nu weten wij bijvoorbeeld dat voor het meest natuurlijke effect, je alleen wenkbrauw poeder nodig hebt, die niet eens duur hoeft te zijn, zij gebruiken namelijk die van Make-up Studio. Bij Brow Studio wordt aangeraden om iedere 6 weken terug te komen, zo hebben zij de volledige haarcyclus in de hand en hoef je je niet meer druk te maken om je wenkbrauwen!

 

Wij zijn meer dan happy met onze nieuwe wenkies. Laat je ons even weten hoe jij over onze eyebrows denkt?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

5 Comments

    • Come-Moda Reply

      Hi Anneke, op onze Instagram (instagram.com/comemoda) zie je foto’s na een paar dagen verder! XX

  1. Pingback: Visit 2.0 Brow Studio Hoorn - Come-Moda

Write A Comment