In de blogpost van vandaag deel ik waarom ik fan ben van het nieuwe luchtje Carolina Herrera Very Good Girl Glam Parfum.

Alleen de flacon is al leuk, in de vorm van een stilettohak. Een symbool van ultieme vrouwelijkheid. Dit luchtje is roze glitter gehuld en verpakt in een zwarte glanzende doos. Leuk om cadeau te doen, aan jezelf of aan een ander 😉

De parfums van Carolina Herrera vieren vrouwelijkheid in al haar rijke dimensies: gewaagd, glansrijk en vol bruisende levendigheid. Dit is de samenstelling van de noten van het luchtje:

Top noten:Zwarte Kers – Bittere Amandel
Hart noten:Roos – Lelie
Basis noten:Bourbon Vanille – Vetiver

Het is een krachtige geur, met name kersen en vanille die overheersen. Het luchtje Very Good Girl Glam is een eerbetoon aan vrouwen die levensvreugde uitstralen en niet bang zijn om hun persoonlijkheid en geur te benadrukken.

Je kunt het luchtje kopen bij bijvoorbeeld Ici Paris en Douglas. De prijzen verschillen per website, maar voor zo’n 30ml betaal je € 57,60. Eerder schreef ik trouwens een blogpost over het luchtje Very Good Girl van Carolina Herrera. Ben je benieuwd naar m’n mening over dat luchtje? Die lees je in deze blogpost (Very Good Girl Carolina Herrera).

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment