Mijn nieuwe parfum Very Good Girl van Carolina Herrera heeft niet alleen een gaaf ontwerp, maar ruikt ook nog eens heerlijk.

Begin dit jaar heeft Carolina Herrera een nieuwe flacon van het populaire luchtje Good Girl gelanceerd. Very Good Girl van Carolina Herrera heeft een iconische en chique flacon – een rood gelakte stiletto. Fun fact: de hak staat voor de vrouwelijke kracht van GOOD GIRL, haar gedurfde passie en sensualiteit. ​Een rode flacon is een trend in 2021; veel parfumhuizen besloten om nieuwe geuren uit te brengen in rode flessen.

Aan het begin van februari 2021 presenteert Carolina Herrera een nieuwe flanker van het populaire Good Girl parfum (2016), nu in een aantrekkelijke, felrode stilettofles. Rood is absoluut een trend in 2021; we zien veel huizen die beloten om nieuwe creaties in rode flessen aan te bieden.

Het luchtje heeft een veelzijdig karakter en ruikt bloemig/fruitig. De parfum blijft de hele dag hangen. De geur is vrij sterk, je hoeft niet veel op te sprayen. De notencombinatie van de geur is als volgt:

Topnoten: Wilde bes en lychee
Hartnoten: Roos en lelie
Basisnoten: Vetiver en vanille

Het luchtje (80ml) is verkrijgbaar vanaf €130,-. Je kunt deze online en/of in de winkel scoren bij onder andere Douglas en Ici Paris. Het luchtje is regelmatig afgeprijsd, ik adviseer dan ook om regelmatig de websites in de gaten te houden – of je bijvoorbeeld in te schrijven voor een nieuwsbrief!

Wat is jouw favoriete geur?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment