Mijn tijd in Antwerpen zit er alweer bijna op. Donderdag heb ik mijn laatste tentamen gehad en volgende week lever ik de sleutel van mijn kot alweer in. Benieuwd hoe ik het gehad heb? Lees dan verder!

In mijn eerste update kon je al lezen hoe ik mijn eerste maanden in Antwerpen heb ervaren, nu wil ik jullie vertellen hoe de laatste maanden waren.

Zoals je misschien al wel gelezen hebt, ben ik met mijn vriendin Sef naar de L’oreal Hair Fashion Night geweest. Hiervoor stapten we uit op Brussel Noord, waarna we echt een paar prachtige foto spots tegenkwamen.

Natuurlijk heb ik ook nog wat Belgische wafels gegeten. Mijn favo wafel kraampje zit in het centraal station van Antwerpen, hier kun je namelijk een wafel met witte chocolade bestellen. De wafel met witte chocola is €3 geloof ik.

Mijn lieve fam en vrienden zijn ook nog langsgekomen, waaronder mijn vriendin Julia en mijn omaatje.
Ook werd er vanuit de school een “Farewell Friday” evenement georganiseerd, waarbij we afscheid hebben kunnen nemen van elkaar.


Ik heb echt een top tijd gehad in Antwerpen en ben erg blij met alle mensen die ik heb leren kennen. Nooit gedacht dat ik het zou zeggen: maar ik zou graag nog even willen blijven!

 Heb je zelf op de planning om naar Antwerpen te gaan? Stuur me vooral een berichtje!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment