De trend van deze zomer: zonnebrillen met geel gekleurde glazen

Wil je er deze zomer helemaal volgens de laatste trend bijlopen? Dat kan al door één simpel item op je hoofd te zetten: de zonnebril met gele glazen. Nu zijn zonnebrillen met gekleurde glazen al een tijdje populair, maar de gele exemplaren domineren momenteel Instagram en worden door zowel Bella Hadid als Gucci geadopteerd. Deze brillen zijn het helemaal.

Een goed humeur

Een zonnebril met geel getinte glazen bezorgt je direct een goed humeur; zelfs op regenachtige dagen schijnt de zon en bekijk je alles door een gezellige filter. Ook is bij de meeste opticiens al een ruim aanbod aan zonnebrillen met gele glazen te vinden, waardoor er altijd wel een geschikt model voor je tussen zit. Een ander voordeel is dat je de zonnebril gewoon binnen kunt dragen, zonder het gevoel te hebben een aanstellerige diva te zijn. Sterker nog, geel getinte glazen bevorderen de kwaliteit van het zicht voor mensen die een groot deel van de dag achter de computer doorbrengen. Het blauwe licht dat uit het scherm van een computer, smartphone of tablet schijnt, kan pijnlijke en vermoeide ogen veroorzaken. Gele glazen houden dit blauwe licht tegen en geven een rustiger en prettiger beeld.

Hoe combineer je de bril?

Hoe kun je je gele glazen nu het beste dragen? Wanneer je de zonnebril combineert met veel printjes en kleur, creëer je al snel de look van een hippie. Mocht dit niet helemaal je stijl zijn, dan kun je beter kiezen voor een rustigere, ietwat klassieke outfit. Denk hierbij aan een broekpak, een stijlvol zwart jurkje of een blouse met een blauwe of zwarte spijkerbroek. Draag hier eventueel nog een passende lippenstift bij. Met zo’n outfit krijgt je zonnebril de aandacht die hij verdient.

Ben jij van plan deze zomer ook een geel gekleurde bril te gaan dragen?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment