Pro’s of living in a small village: unieke foto plekjes als deze! Hier draag ik mijn nieuwe SheIn jurkje.

Vanaf jongs af aan woon ik al in het dorpje Krommenie. Dit dorp is dichtbij Zaandam, Amsterdam en Alkmaar. Het heeft zelfs een eigen trein station ha-ha. Op de foto draag ik mijn nieuwe little black dress van SheIn.

Al eerder bestelde ik hier items. Ik was zo tevreden en happy met m’n jurkje dat ik het tijd vond voor een nieuwe! Dit jurkje heeft korte mouwtjes. De lengte is midi, het jurkje kun je dus prima aan naar je werk of voor een presentatie op school.

Je kunt het jurkje leuk combineren met een net jasje of stoere biker boots. En het voordeel van all black – het staat overal bij. Ik draag op de foto een maatje S. Het jurkje kost € 8.59.

Het duurde bij mij ongeveer 10 werkdagen voor ik het jurkje binnen had. Dit komt omdat SheIn een buitenlandse webshop is dus duurt de verzending dan ook ietsje langer.

Ik ben natuurlijk erg benieuwd wat jij van mijn nieuwe jurkje vindt!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

Write A Comment