Afgelopen weekend heb ik gewerkt op Taste of Amsterdam. Het festival staat ook wel bekend als food heaven. Het is een festival waar door de beste Nederlandse en internationale chef-koks verrukkelijk gekookt wordt. De beste restaurants uit Amsterdam en omgeving presenteren zichzelf hier met de meest gevarieerde gerechten van de chefs.

Ik moest op dit te leuke festival werken voor Monte Scroppino. Een scroppino is een drankje op basis van limoen roomijs, wodka en prosecco. Het drankje is lekker als toetje, maar ook prima voor op een terras. Er zit 12 procent alcohol in het drankje, dus gelijk aan een sterk wijntje.

Tijdens het festival heb ik scroppinos geschonken. Tussen het werk door heb ik verschillende lekkernijen geproefd. Foto’s spreken in dit geval meer dan woorden, dus zie hier mijn photo food diary van Taste of Amsterdam;

Een lekkere 43 tonic cocktail en een frisse Bols Rasberry cocktail, jummie!

Een lekkere sushi rol; een met zalm en een met groente! Deze stand staat normaal gesproken in de Foodhallen, echt een aanrader om een keer wat te halen hier.

Ook maakte ik kennis met Sgaafijs. Een bedrijfje dat is opgericht door drie vrienden. Het  is geschaafd ijs met een smaakje. Je kunt er zelf voor kiezen of je er een met of zonder alcohol neemt.

Ik ben benieuwd wie er ook op het festival Taste of Amsterdam is geweest!

IMG_7416.PNG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment