Altijd leuk om uitnodigingen te ontvangen voor events. Midden mei was de re-opening van Pink Beach. In de blogpost van vandaag meer over het event.

Op het event waren allemaal verschillende media uitgenodigd. Denk aan bekende tiktokkers, mensen van magazines en online content creators (zoals ikzelf). Vorig jaar was ik ook op het event, toen was het thema Barbie & Ken. Op het event kon je heerlijke kleurrijke cocktails bestellen bij de bar. Er werden er hapjes geserveerd zoals mini pokebowls, en avocado fries.

Pink Beach is een roze stadsstrand, met een tropische oase. Het hoort bij Roller Dreams en WONDR Experience. De locatie is in Amsterdam Noord (Meeuwenlaan 88, 1021JK, Amsterdam), en goed bereikbaar met auto en OV. Er is genoeg parkeergelegenheid in de buurt. Parkeertarieven gemiddeld €1,30/uur. En met het OV is het slechts een halte van Amsterdam Centraal Station.

Je kunt hier super leuk terecht voor en bottomless brunch (29,50 p.p). En tijdens de cocktails door een duik nemen in het ballenbad. Op de menu kaart staan onder andere eggs benedict, pancakes en heerlijke chicken waffles. Fun fact: elke dag draait er een DJ.

Openingstijden:

Maandag, woensdag, donderdag, vrijdag:
11:00 tot 17:30 uur – laatste boeking 16:00 uur.

Zaterdag:
10.00 tot 23.00 uur – laatste brunch geserveerd om 16.00 uur.

Zondag:
10.00 tot 17.00 uur – laatste brunch geserveerd om 15.30 uur

Ik ben net terug van vakantie, dus ga nog even gezond doen. Maar ik ga zeker snel met een vriendin de Botomless Brunch inplannen bij Pink Beach Amsterdam. I cannot wait!

Ben jij hier wel eens geweest? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment