So many shoes, and only two feet. Oeps I did it again .. Vandaag show ik mijn nieuwe ViaVai enkel laarsjes.

Shoe addiction

Ik had het er van de week nog over met mijn collega’s .. Ik heb zóveel schoenen, alsof ik een tik heb. En het erge is, ik blijf nieuwe laarsjes, sneakers en lage nette schoenen bestellen. Met als smoesje dat ik mijn oude schoenen toch wel weg gooi, of toch niet?

Mijn nieuwe laarsjes zijn van het merk ViaVai – ik spotte het merk via Instagram. Deze laarsjes zijn van de herfst/winter collectie. Inmiddels staat ook de voorjaars-collectie online.

The outfit

Ik heb de laarsjes gecombineerd met een leuke jungle print blouse. Het blousje komt bij een winkel vandaan bij mij in het dorp – inmiddels bestaat de winkel niet meer (en ben ik de naam al vergeten). Dit rokje hebben jullie vaker gezien, want ik ben gek op dit faux-leather rokje van de H&M. De panty die ik draag is van Conte. Ik heb gemerkt dat dit merk echt top is, normaal gesproken haalde ik mijn panty’s bij de Zeeman/Hema. Toch merkte ik dat de panty’s erg snel kapot gingen – helaas pindakaas.

DF107D44-E15B-4328-AC33-A2512BA1F60E

Ankle boots

Deze enkel laarsjes zitten op het begin erg stug. Ik raad je dan ook aan om de laarsjes eerst in te lopen op kleine stukjes – desnoods loop je even een ommetje in je wijk.

De laarsjes hebben een spitse neus. De laarsjes hebben een blokhak. Ik vind de laarsjes tijdloos, dit is dan ook een goede aankoop – en aanvulling op mijn schoenencollectie.

De laarzen zijn gemaakt van plantaardig gelooid kalfsleer uit Italië. Elke schoen is uniek en anders, dit aangezien het materiaal handmatig met was en borstels wordt bewerkt. De laarsjes kosten € 99,95.

ViaVai

Bij ViaVai geld de regel: ‘Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, is morgen in huis.’ Je betaalt trouwens geen verzendkosten bij een bestelling vanaf €100. Oh en heb ik al vermeld dat je gratis kunt ruilen en retourneren?

Hoe vind jij mijn nieuwe laarzen?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

11 Comments

    • Come-Moda Reply

      Ja maar dat komt door het goede leer he hihi, xx

  1. Heel leuk je look Kim en je laarsjes zijn heel tof! Ik ken het merk wel en ze hebben er ook altijd toffe sneakers van 🙂

  2. Wat een leuke outfit! Ik ben helemaal weg van de laarsjes. Heel erg mooi!
    Liefs Iep xo

Write A Comment