Al een aantal maanden woon ik in mijn nieuwe woning. Het leek me leuk om wat foto’s van mijn interieur met jullie te delen!

Let’s begin with my big closet. Ik moest en zou een grote kledingkast hebben in mijn nieuwe woning. Bij IKEA heb ik een PAX kast naar wens laten maken, dit vond ik echt een super fijne service. Op deze manier kun je je kast indelen hoe je wilt, en krijg je praktische tips over de indeling. In mijn nieuwe woning heb ik gouden accenten, dit wilde ik ook graag terug laten komen in mijn kledingkast. Vandaar dat ik koos voor deze handgreep. Het was nog even heel ding om deze te bemachtigen, gezien ze online uitverkocht waren. Er waren er nog maar een paar op voorraad in Nederland, onder andere in Breda. Gelukkig woont mijn collega daar, en die wilde de handvaten met liefde voor me ophalen. Ik was natuurlijk helemaal happy!

Zelf ben ik niet erg handig, dus heb ik via een website een klusjesman laten komen om de kast in elkaar te zetten. Dit was een flinke klus, ik denk dat hij wel 5 uur bezig is geweest in totaal. Ik wilde via de IKEA montageservice iets inboeken, alleen door de drukte was de service tijdelijk ‘buiten gebruik’.

De teddy poef die er naast staat heb ik gekocht bij de Action. Echt super handig en stijlvol om spullen in op te bergen! De vaas en de droogbloemen zijn van de Xenos. Deze heb ik wel al een paar jaar geleden gekocht, dus ik weet niet of het nog op voorraad is.

Deze marmeren bijzettafeltjes heb ik besteld bij Westwing. Ze hebben een zwart marmeren tafelblad en een mat goudkleurig frame. De afmetingen van de tafels zijn: Grote bijzettafel: Ø 40 cm, H 50 cm. Kleine bijzettafel: Ø 30 cm, H 40 cm. Dit model is Ella bijzettafels.

Mijn visgraatvloer heb ik besteld bij Laminaatplaza. Zij hebben een showroom in Almere. Van te voren ben ik gaan kijken naar verschillende vloeren. Ook hebben we gekeken naar wat voor soort plinten ik wilde hebben (hoog, laag, wit, creme, zwart). De legservice van Laminaatplaza raad ik zeker aan!

Binnenkort zal ik nog wat meer foto’s van mijn nieuwe woning online zetten, met wat linkjes er bij van mijn favoriete webshops!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment