In Amsterdam heb je genoeg mooie gebouwen om foto’s te maken. Regelmatig deel ik een shootingspot met jullie op mijn blog. Eerder deelde ik al een andere hoek van de Dam. Vandaag meer over deze plek op de Dam.

De dam is het historische hart van Amsterdam. Op de Dam zitten onder andere het Koninklijk Paleis, de Nieuwe Kerk en het Nationaal Monument, waar de jaarlijkse Nationale Dodenherdenking wordt gehouden. Deze fotoplek zit aan de kant van Magnaplaza. Je hebt hier ook niet dat er veel mensen door je foto heen lopen, kortom ideaal!

Je kunt hier het beste heen gaan met het openbaar vervoer. Vanaf Centraal kun je lopend naar de Dam. Je kan er ook voor kiezen om je auto te parkeren in een garage / bij een P+R.

Het fijne aan deze fotolocatie is dat er weinig mensen op de achtergrond lopen. Ook heb je verschillende delen aan de zijkant/achterkant, dus als er zon is kun je nog kiezen voor een iets andere hoek. Voor content creators dus ideaal. En na het foto’s maken kun je zo de Bijenkorf in lopen, of bijvoorbeeld naar Magna Plaza.

Ik ga zeker weten vaker foto’s maken op deze plek. Wat vind jij van de fotolocatie?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment