Amsterdam blijft m’n favoriete stad om te shooten. Vandaag deel ik drie fotolocaties in Amsterdam met jullie!

De eerste locatie (uitgelichte foto) is bij de Dam! Het is het historische hart van Amsterdam. Op de Dam zitten onder andere het Koninklijk Paleis, de Nieuwe Kerk en het Nationaal Monument, waar de jaarlijkse Nationale Dodenherdenking wordt gehouden. Deze fotoplek zit aan de kant van Magnaplaza. Je hebt hier ook niet dat er veel mensen door je foto heen lopen, kortom ideaal!

Sarphatikade

Locatie numero twee is bij Sarphatikade. Wist je dat dit sinds 1878 een straat is in Amsterdam? Ook dit is een iets meer afgelegen fotolocatie (qua mensen die op je foto komen te staan). Je kan hier makkelijk met de auto komen – let wel op want het is betaald parkeren. Ook is deze fotolocatie makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Herengracht 386

De laatste locatie is in het centrum van Amsterdam. De spot zit naast het Grachtenmuseum Amsterdam. Het exacte adres is: Herengracht 386. Op deze locatie moet je wel veel geduld hebben, als je wilt dat er geen andere mensen op je foto staan. Ook is het hier regelmatig druk, en kan het dus zijn dat mensen je ‘aanstaren’ als je content aan het schieten bent.

Over m’n outfits; het jurkje op de uitgelichte foto is van MostWanted. De tas is van Dior. De bloemenjurk op de 2e foto is van Loavies. De jurk heb ik gecombineerd met mijn Louis Vuitton tasje en Steve Madden hakken. En op de laatste foto draag ik een jurkje van de Zara.

Hopelijk vond je het leuk dit artikel met fotolocaties in Amsterdam te lezen. Wil je nu ook mijn tips weten in andere steden? Kijk dan gerust verder op mijn website onder het kopje fotolocaties!

Welke stad om in te shooten raad jij aan?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment