Begin dit jaar ben ik een nachtje weggeweest naar Den Haag. Hier heb ik natuurlijk ook content gemaakt. Vandaag meer over deze foto hotspot.

Tijdens mijn girlstrip verbleef ik bij the Collector The Hague. Het lifestyle boutique hotel ligt op loopafstand van verschillende horecagelegenheden. Ook zijn er verschillende musea in de buurt als het Mauritshuis en Eschermuseum. And ofcourse shopping time! Je hebt veel leuke winkels in Den Haag.

Het exacte adres van deze shootingspot is Lange Voorhout 9. Je hebt in deze straat een hele boel leuke gebouwen waar je foto’s kan maken. Behalve de monumentale gebouwen staan er drie monumenten op het Lange Voorhout: het monument voor koningin Emma, dat voor hertog Karel Bernhard von Saksen-Weimar (1792 – Liebenstein (Saksen), 1862) en de waterpomp.

Fun fact: Het Lange Voorhout is een van de bekendste en oudste straten van de Nederlandse stad Den Haag.

In de straat heb je ook een soort laantje met bomen en bankjes. Hier kun je leuk even zitten na bijvoorbeeld een dagje shoppen. In de buurt zit ook een parkeergarage (interparking). Je kunt natuurlijk ook er voor kiezen om een dagje met de trein naar Den Haag te gaan. Het is ongeveer 15 min lopen van Den Haag CS naar de fotospot.

Wat vind jij van deze locatie? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment