Girls trip weekend to the Collector The Hague!

In de blogpost van vandaag vertel ik jullie de ins- en outs van het hotel The Collector in Den Haag. Het is een classy, stijlvol ingericht hotel in het centrum van Den Haag. Om precies te zijn in het Haagse Bluf. Dit unieke hofje bekend om zijn eclectische architectonische bouwstijlen.

Fun fact: The Collector The Hague heeft aandacht voor verzamelobjecten; vandaar dan ook de naam.

Entree @ The Collector The Hague
Tijd voor champagne!
Marmer bathroom

De kamers (57 in totaal) zijn chique en comfy; alle kamers hebben bijvoorbeeld een ensuite badkamer. De klassieke kamers zijn voorzien van een handgemaakt artwork van kunstenares Julie Goindoin. De kamers hebben goed licht, grote spiegels en heerlijke beautyproducten van Zenology. In de badkamer heb je bijvoorbeeld ook een sierradenhouder, over alles is dus echt goed nagedacht! Het hotel doet net een stapje extra, stel je kamer is nog niet helemaal gereed – dan kun je je omkleden en/of douchen. Ook kun je je minibar pakket zelf samenstellen.

Het lifestyle boutique hotel ligt op loopafstand van verschillende horecagelegenheden. Ook zijn er verschillende musea in de buurt als het Mauritshuis en Eschermuseum. And ofcourse shopping time! Je hebt veel leuke winkels in Den Haag.

Het ontbijt is in het restaurant van het hotel; aansluitend aan de lobby. Er is een uitgebreid ontbijtbuffet, met chefs die bijvoorbeeld pancakes voor je maken. De koffie van het hotel is heerlijk. Je komt helemaal tot rust tijdens je bezoek aan The Collector!

Waar moet ik met mijn volgende staycation naar toe?


Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment