Elk jaar ga ik met mijn ouders en broertje naar de outlet in Roermond. In de blogpost van vandaag deel ik mijn recente aankopen.

Gezien Roermond een stukje rijden is vanaf Zaanstad, hebben wij ons bezoek gecombineerd met een weekendje weg. Wij verbleven in een Landal huisje (Landal de Vers) zo’n 40 minuten rijden vanaf Roermond. Rond een uur of 10 reden we weg van het huisje. We wilden er lekker bijtijds zijn, zodat het nog niet zo druk was.

Een Burberry trenchcoat stond al heel lang op m’n wishlist. Ik had mazzel dat ik tegen de trenchcoat aanliep die ik wilde, en hij was ook nog eens in mijn maat. Ik heb uiteindelijk de kortere variant van de trenchcoat gekocht in de kleur sand.

Verder had ik een zwarte zijde Gucci sjaal gekocht. Deze kun je eindeloos combineren, en elk seizoen dragen. Ik heb al een paar sjaals gekocht in de Outlet, het scheelt namelijk aardig wat centjes (en daar houden we van ;-). Het personeel in de winkel is er erg vriendelijk. En kijk hoe mooie items er hangen, love it!

In de New Balance store scoorde ik nieuwe sportsokken in het beige en wit. De rest van de familie was ook goed geslaagd bij onder andere Nike, Woolrich en Ralph Lauren. We merkten dat het rond een uur of 13 een stuk drukker werd, en tegen die tijd waren wij wel uitgewinkeld.

Ik raad het dan ook zeker aan om een keer een bezoekje te brengen aan de outlet. Je kunt er alleen wel het beste heen gaan zonder verwachtingen, zodat je niet teleurgesteld wordt ;-).

Ben jij wel eens bij de Outlet Roermond geweest? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment