Een tijdje terug (in oktober) ben ik met mijn ouders en broertje een weekendje naar Maastricht gegaan. Vanuit daar gingen we lekker een dagje shoppen bij de outlet in Roermond. Benieuwd naar mijn aankoop? Lees dan snel verder.

In de winter draag ik regelmatig een sjaal. Ik heb al een aantal designersjaals van Louis Vuitton en Gucci. Tijdens het shoppen in Designer Outlet Roermond kwam ik een blauwe silky Gucci sjaal tegen. Ik was meteen verliefd!

Mijn nieuwe sjaal staat mooi bij al mijn jassen – zwart, grijs, beige, zwart/wit patroon. Het is een makkelijk combineerbare sjaal. De sjaal heeft niet veel verzorging nodig. Ik doe wel altijd mijn sjaal om nadat ik mijn jas heb dicht geritst, om te voorkomen dat de sjaal haaltjes krijgt.

De prijs van de sjaal in de outlet is 165 euro. Dit model is de GG jacquard shawl. Deze kost normaal gesproken 300 euro. Het scheelt dus bijna de helft qua prijs! Nu moet ik er wel bij vermelden dat de kleuren van de sjaals in de outlet basic zijn – zwart, grijs, blauw, roze etc. De prijzen van Gucci sjaals kunnen variëren.

Sidenote: ik ben naar de outlet in Roermond geweest toen het nog toegestaan was en de winkels obviously open waren ..

Wat vind jij van mijn nieuwe Gucci sjaal – YAY or NAY?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment