Samen met mijn bestie ben ik in November naar Parijs geweest. Al eerder heb ik een blogpost online gezet over het hotel waar we verbleven. Vandaag deel ik wat leuke Paris kiekjes met jullie!

In Parijs heb je zoveel mooie gebouwen, ik ben er nooit uitgekeken! Natuurlijk moesten we een bezoekje brengen aan Place Vendôme. Dit is een plein omringd door luxe verschillende juweliers, designwinkels en het vijfsterren Hôtel Ritz. Wist je dat Place Vendôme een aantal bekende bewoners, heeft gehad zoals Chopin en Chanel.

Een andere must-visit in Parijs is toch echt wel Galerie Vivienne. De passage stamt uit 1823. Het is een overdekte winkelstraat, die in een neoclassicistische stijl is ingericht. Denk aan een mozaïek vloer, bogen, koepels en een glazen dak.

Het is eigenlijk te gek voor woorden, maar telkens als ik in Parijs ben haal ik koffie bij Café Kitsune. Meestal als ik een bezoekje heb gebracht aan Palais Royal. Dit is de perfecte pitstop. Je kunt hier leuk buiten zitten. Binnen is het erg klein, je kan hier dan ook niet comfy zitten. In deze buurt heb je trouwens ook veel vintage shops, hier liepen we spontaan tegenaan.

Wil je meer Parijs tips weten? Ik heb al een paar blogs geschreven over fotolocaties, en hotspots waar je goed kunt eten (bijvoorbeeld bij Pink Mamma). Ook heb ik een paar aanraders qua hotels waar je fijn kunt overnachten.

Wat vind jij van de stad Parijs? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment