A girls trip to Paris, hoe leuk is dat! Vandaag meer over ons verblijf bij 25hours Hotel Paris Terminus Nord.

Het hotel zit tegenover Gare du Nord. Een centraal gelegen hotel, waar je de trein, bus en metro kan pakken. 25hours Hotel Paris Terminus Nord valt meteen op door de decoratie. Het hotel is niet alleen van buiten mooi, maar ook van binnen! Hier straks meer over ;-). Het hotel zit in het 10e arrondissement van Parijs. Een buurt met veel gekleurde muren en street-art.

Breakfast time!

Het interieur is echt een mix van alles! De helden uit de wijk dienen als inspiratiebron voor de inrichting. De kamers van het hotel zijn kleurrijk. Ze zijn geïnspireerd op Afrika en Azië. Je hebt een bar (Sape Bar) en het restaurant Neni in het hotel. Hier kun je gezellig een drankje doen, of lekker uitgebreid Israelisch dineren.

Onze kamer had een balkon met uitzicht op Gare du Nord. Dit was echt prachtig! En daarnaast ook nog eens fotogeniek, ideaal dus om content te schieten. We hadden in de ochtend de foto’s voor het hotel gemaakt, en konden daarna zo door aanschuiven bij het ontbijt (inclusief mimosa’s).

Na een lange dag door de stad slenteren, inclusief shoppingbags tillen konden we heerlijk op bed ploffen. Een gezichtsmasker kan natuurlijk niet ontbreken bij een girlstrip. Wist je trouwens dat de douche van onze kamer goud was? Echt helemaal leuk! Na deze citytrip ben ik ontspannen en opgeladen teruggekomen.

Where to go to next?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment