Zoals ik al eerder vertelde ben ik een weekje naar Gran Canaria geweest. Vandaag vertel ik meer over mijn vakantie via deze photo diary!

 Samen met mijn vriend Koen ging ik naar het Spaanse eiland. De wekker ging al vroeg, want we vlogen om 6 uur ’s ochtends. Eenmaal in het vliegtuig bleek de rem stuk te zijn, dus hadden we een uur vertraging.. De vlucht naar Gran Canaria duurt ongeveer vier/ vijf uur.

d675a66a-c509-4491-960f-26a7444a3eff

Toen we eenmaal op het eiland waren, was het heerlijk weer. Dit was eigenlijk de hele vakantie zo (+- 30 graden). We zaten in aparthotel Buenos Aires. Ons hotel lag achter winkel & uitgaans centrum Yumbo. Hier kan je erg leuk een drankje doen, een aanrader dus!

Ook zijn we buiten Playa del Ingles geweest. We hebben geshopt in CC Atlantico, hier had je super veel winkels (love it!). Populaire winkels als Zara, Bershka en Blanco vind je bij aankomst. En ook eettentjes zijn er genoeg ! Wij gingen met de bus heen vanaf ons apartement. Het openbaar vervoer is makkelijk te doen op Gran Canaria, bij de bushalte is duidelijk te zien welke bus waar heen gaat.

f48e0c49-c23e-4321-b01c-467f8a5bba1c

Het strand van Playa del Ingles is prachtig. Je hebt aan het strand een super leuke boulevard met winkeltjes en restaurantjes. Het favoriete restaurant van Koen en mij was Martini, hier had je super lekker eten. De meeste restaurantjes hebben eten & drinken deals, dus uiteten hoeft niet duur te zijn.

Op Tripadvisor lazen we postieve recensies over Sense. Deze ‘hotspot’ zat recht tegenover ons hotel. Na een lekker dagje strand gingen we hier eten, en het was heerlijk! We kozen allebei een hamburger (op aanrader van de bediening). De tent is van een Nederlandse eigenaar, dus communiceren met het personeel is geen probleem. Het restaurant heeft een Spaans, Aziatische en Mediterraanse keuken.

a3bb0e7c-afa0-4f8e-baf0-63e4b60b5d0c

Op Gran Canaria heb je ook een stadje dat lijkt op klein Venetië. In de blogpost over mijn nieuwe Ipanema slippers heb ik al meer verteld over het stadje. Het is zeker een aanrader om naar de markt te gaan op vrijdag, en daarna af te koelen aan de boulevard van Puerto de Mogan.
Unknown-11

Ik heb een super relaxte en leuke vakantie gehad. Ik heb nog geen concrete plannen voor de zomer. Het broekje dat ik op de bovenstaande foto draag is van Supertrash, de top van de Zara. In dit artikel lees je meer over mijn zonnebril.

Dus.. Welk land/stadje raad jij mij aan om te bezoeken deze zomer ?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

 1. Wat heerlijk dat je er een weekje uit bent geweest en die eerste foto van achteren in het artikel is erg leuk!

  • Come-Moda Reply

   Ja het was echt heerlijk! Dankjewel voor je leuke reactje hihi XX

 2. Ik ga binnenkort ook naar Gran Canaria! Daarom vind ik deze blog erg handig en goed geschreven!
  Bedankt.

  • Come-Moda Reply

   Leuk om te horen Emma! Ik ben benieuwd hoe je het zal vinden 🙂 XOXO

Write A Comment