IMG_5370

Wil je er een keer incognito bij lopen? Dan is dit DE outfit voor jou!
De outfit bestaat uit een it-shirtje met de tekst; I’m famous but nobody knows it. Dit shirtje komt vandaan bij Kim haar oude werk; The Jeans Factory. Helaas bestaat dit bedrijf nu niet meer. Het shirt is van het merk Jubylee, veel boetiekjes verkopen dit merk. Het shirtje kostte rond de twintig euro.

IMG_5368

Het leren sportbroekje vonden wij leuk passen bij het it-shirtje. Het broekje is van Amy & Ivy, dit is een merk van The Sting. De exacte prijs van het broekje weten we niet meer. Kim draagt op de foto maat XS.

De armbanden zijn van het merk Buddha to Buddha. De armbanden in de outfit heten Big Chain & Nathalie small. De Nathalie armband is een kinderarmband. De ring is van Ti Sento. De prijzen van de sieraden verschillen per juwelier.

IMG_5372
 De diva zonnebril komt bij de webshop ilovetodressup vandaan. Deze webshop zorgt er voor dat je voor elke gelegenheid iets leuk kan scoren. Van cocktail parties tot een zonnebril voor op vakantie. De webshop heeft kleding, swimwear, shape&underwear en accessoires.

De bril van deze outfit heet Bright Black Cat Eyes. De zonnebril is momenteel afgeprijsd van € 14.95 naar €9.95. Klik hier om je eigen cat eye bril te bestellen.

Wat vind jij van deze outfit?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

    • Come-Moda Reply

      Thanks! Het is een erg simpele, maar toch ook een leuke outfit!

Write A Comment