IMG_5938

I love it! Pakketjes binnen krijgen. Dit is een wekelijks ritueel. Samenwerkingen zijn erg leuk, maar vragen ook veel tijd. Je moet de items fotograferen, beoordelen en er dan nog over schrijven. Dit is een pakketje van Hartje Amsterdam. Hierover heb ik gister een artikel geplaatst.
IMG_5952

Een fashionable paasei. Come-Moda hoopt dat jullie fijne paasdagen gehad hebben. Op eerste paasdag ben ik naar mijn opa en oma gegaan om te brunchen. In de avond heb ik een paasmaal gegeten bij mijn vriend.

Een super schattige taart tijdens de paasbrunch bij mijn opa en oma. De taart komt van een populaire bakker uit Alkmaar. Het was bijna zonde om deze taart op te eten! Op tweede Paasdag ben ik gaan lunchen met mijn vriend, we kozen voor sushi. Ik heb een leuk paasweken gehad, ik hoop dat jullie ook leuke dingen gedaan hebben.

IMG_5951

Nog even een throw back foto van Antwerpen. Hier drinken we samen een wijntje / biertje. In Antwerpen had je super veel leuke cafeetjes waar je wat kon drinken. In Antwerpen heb ik zelfs bier geproefd, maar wel speciaal bier hoor! Ik koos voor een aardbeien biertje van Timmermans.  Timmermans is een verzamelnaam voor een aantal Belgische bieren. De bieren worden gebrouwen door Brouwerij Timmermans (sinds 1993 eigendom van brouwerij John Martin) in Itterbeek.

Mijn outfit of the day. Mijn scheurenbroek is van de Zara. Mijn sneakers zijn van Adidas, deze komen uit de Paul Smith collectie. Mijn jas is van Only, Jacqueline de Jong. De ring die ik draag is van Buddha to Buddha. Mijn horloge is van Michael kors. De rest van mijn sieraden zijn van Hartje Amsterdam.

Selfie time. Hier was ik klaar om naar de stad te gaan. Heerlijk om te gaan winkelen in het weekend! Ik had helaas niks gekocht, maar het ging om het idee. We hadden wel een heerlijk ijsje gehaald.

Op stage heb ik een leuk pakketje gemaakt voor in een goodiebag. De goodiebag werd uitgedeeld op een bloggersevent in Amsterdam. De eerste 30 aanwezigen kregen een goodiebag met een item van HappyRainyDays!

Een foto van de mooie lucht. Hier was ik onderweg naar de sportschool. Ik kon het niet laten om een foto er van te maken. Ik ben namelijk foto verslaafd. Van alles wat ik zie wat ik leuk vind, of wat me opvalt, maak ik een foto.

IMG_60761-225x300-3

 

Dit is mijn nieuwe jas! Zoals je op de foto ziet, ben ik er erg happy mee. Het is de musthave onder de jassen. De koraal kleuren worden trouwens ook weer helemaal in. Lees hier meer over mijn nieuwe jas.

kim

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

10 Comments

  1. Leuk die nieuwe jas ik vind het alleen een beetje jammer dat je foto;s zo klein zijn 🙁 nu komen niet al je foto’s even mooi uit misschien zou je een keer grote foto’s kunnen zetten dan zie je ook alle details!

    • Come-Moda Reply

      Dankjewel! Ja dat klopt bij deze post, dit komt omdat ik alle foto’s dezelfde grootte wil geven. Bedankt voor je feedback ik ben er aan het werken! X

Write A Comment