IMG_6076

Let me introduce you to my new coral coat. Leuk is hij he? De jas is ideaal voor de lente/zomer. Dit type jas is de musthave van de jassen. Ik leg je uit bij welk type lichaams-figuren deze jas erg mooi zal staan, en dus ook waarom.

IMG_6077

Ik koos voor een koraal kleurige jas, omdat dit mij een zomers gevoel geeft. De jas is van een dunne stof. Het is een soort wikkel jas, dus zonder knopen of ritsen. De jas maak je dicht door middel van de riem / ceintuur.

Voor de vrouwen met een zandloper figuur is deze jas ideaal, aangezien je met deze jas je taille benadrukt.  Een zandloper figuur heeft heupen en schouders van gelijke breedte en een slanke taille.

Deze jas is ook ideaal voor vrouwen vrouwen met een peer-figuur. Deze vrouwen hebben smalle schouders en een smalle taille die overgaan in bredere heupen en bovenbenen. Een jas met ceintuur om de smalle taille te accentueren is dus voor vrouwen met dit figuur een uitkomst.

IMG_6078

 

De jas komt vandaan bij de webshop Everything Is Fashion. Dit is een online fashion shop voor de boho rock girl. Als je je producten hier voor 16:00 uur besteld, heb je het pakketje de volgende dag in huis. Wist je dat als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief, je 10% korting krijgt op je eerste aankoop.

De stoere broek die ik draag heb ik gekocht bij de boutique Different in Zaandam. Deze winkel heeft een groot assortiment aan kleding voor vrouwen en kinderen. Een echte aanrader om daar een keer heen te gaan voor de fashionistas die in de buurt van Zaandam zijn.

Last but not least mijn sneakers. Hier draag ik grijze Roshe Run Nikes. De schoenen lopen heerlijk. Dit zijn de ideale winkel schoenen: praktisch en fashionable. Je kunt ze ook gebruiken voor hardlopen, vandaar de naam Roshe Run. Dit doe ik zelf trouwens niet, hier heb ik aparte schoenen voor!

kim

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

5 Comments

Write A Comment