maandagMay your clothes be comfy, your coffee be strong and your monday be short. Vandaag post ik een korte photo diary, dit komt doordat ik naar Antwerpen ben geweest van donderdag tot zondag, hier komt nog een speciale photo diary van! Deze week heb ik mijn rijbewijs gehaald. Daarnaast had ik een meet & greet met Gaz & Aaron van Geordie Shore.

22818_521958311275584_5746749927986115932_n-300x290 Afgelopen week maakte ik bekend dat ik naar een evenement in Amsterdam zou gaan. Zo zag ik er uit. P.S. Mijn jasje is van Modemusthaves. Lees hier meer over de meet & greet!

IMG_5819-1 Een selfie met de hotties van Geordie Shore. Ik had een meet & greet met Gaz en Aaron in Skylounge Amsterdam. Samen met mijn vriendin Nikki ging ik hier heen vanuit stage.

IMG_5844-0Donderdagochtend heb ik mijn rijbewijs gehaald. Toen ik aankwam op stage kreeg ik een leuke bos bloemen. Dat is nog eens een leuk en goed begin van de dag. Daarnaast ziet mijn bureau er nu vrolijk uit!  IMG_5843-0 Get my driver license : DONE. Ik ben echt super blij. Nu kan ik gaan touren in onze witte Ford Ka. Ik heb al een mooie sleutelhanger (Swarovski hartje) voor aan mijn autosleutels. Volgende week dinsdag kan ik mijn rijbewijs ophalen. En ik kan niet wachten!IMG_5851-0

Deze week ben ik naar Antwerpen gegaan. De dag begon goed met het halen van  mijn rijbewijs. Na een lange stagedag ging ik met de trein richting Antwerpen, hier had ik natuurlijk wel koffie voor nodig!  Ik koos voor een caramel macciato van de Starbucks.come-moda-blog-300x225

Come-Moda stond op nummer 7 in de top 100 fashionbloggers van Nederland. Op naar de top zal ik maar zeggen. Ik werk natuurlijk naar de nummer een! Wat mijn drive is zijn de positieve reacties, waardoor ik harder ga werken. Ik geef weinig aandacht aan negatieve reacties, waardoor ik gemotiveerd blijf.

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment