Afgelopen dinsdagavond ben ik naar Skylounge geweest in Amsterdam. Hier had ik namelijk een meet & greet met de hotties van Geordie Shore. Jaja, Aaron en Gaz waren er echt. Ik kreeg na het posten van een selfie met de twee  ‘Hoe heb je dat geregeld?!’. In dit artikel beantwoord ik alle vragen en vertel ik hoe en wat!

Omdat ik een blogger ben word ik vaak benaderd door bedrijven en PR-bureaus. Ik kreeg maandagmiddag een mailtje met een uitnodiging voor een MEET & GREET met Geordie Shore guys. Dit kon ik natuurlijk niet afslaan. Ik appte meteen mijn vriendin Nikki, samen besloten we om dinsdagavond dus even een kijkje te nemen in Skylounge.

Dinsdag overdag maakte ik al bekend naar een evenement te gaan in Amsterdam. Omdat ik nog niet wist hoe het was, vertelde ik er dus niet te veel over. De MEET & GREET was georganiseerd voor een klein groepje. Nikki en ik voelden ons als echte VIP’s. We kregen gratis cocktails en hapjes, wie wilt dat nou niet?!

Ik droeg een jasje van Modemusthaves, een beige blouse en een broek van Supertrash (dit zie je niet duidelijk op de foto). Ik koos voor een nude make-up look, dus beige tinten oogschaduw en een zachtroze lippenstift van Chanel. Mijn haar had ik een beetje opgetist, dit maakt je look toch af vind ik zelf.

Het tweetal is in Nederland voor een promo tour. Op 7 april is de eerste aflevering te zien van de Britse MTV-show. Het is alweer het tiende seizoen van Geordie Shore. Geen van beide had verwacht dat er zoveel seizoenen zouden gaan volgen.

Wist je dat Gaz eigenlijk helemaal niet zo’n player is? De 27-jarige hottie is namelijk nogal ondernemend met zijn eigen nachtclub in Griekenland en een eigen kledinglijn. Helaas heeft hij nu een vriendin. Hij vertelde dat ze eerst rond de 600 volgers op Instagram, maar nadat hij haar een keer tagde in een foto meteen meer dan 15000!

Het viel me op dat de bekende Britten erg rustig waren. Ze dronken met iedereen rustig een drankje (cocktails, champagne en shotjes!). Daarnaast maakten ze met iedereen een praatje.

 Ik wil MTV Nederland bedanken voor de onwijs toffe ervaring. Ja jullie hebben echt wat gemist guys!

IMG_5491.PNG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

18 Comments

 1. Super leuk dit. Ik zag al op de facebook event pagina over deze meet & greet. Ik vind Geordie shore zo hilarisch en wat je vertelde over Gaz dat kan ik zo niet geloven, haha. Uiteraard wel waar, maar in de show is het zo playerdje, hihi.

  Ik heb een leuke giveaway op mijn blog. Doe je al mee?;)

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

  • Come-Moda Reply

   Het was een erg leuke ervaring. Wel grappig inderdaad over de player Gaz!

 2. super leuk zeg! en wat zie je er mooi uit. nu baal ik nog meer dat ik in het zuiden woon. had namelijk ook een uitnodiging gehad, maar ik vond het te ver rijden, en stelde me er niet zoveel van voor. jammer nu haha. had ook wel een selfie met hun willen hebben.
  Xdiana

  • Come-Moda Reply

   Dat snap ik! Voor mij was het maar een half uurtje reizen.

  • Come-Moda Reply

   Ahh, nou gelukkig heb ik het samengevat voor je!

 3. Wat ontzettend leuk dat je geweest bent! Kijk Geordie Shore dan wel niet, maar heb wel eens een stukje voorbij zien komen. Had niet verwacht dat Gaz geen player was zeg maar haha. Maar leuk artikel!

  • Come-Moda Reply

   Dat hoor je wel vaker dat mensen niet verwachten dat Gaz geen player is inderdaad!

 4. Zo tof dat je deze jongens hebt mogen ontmoeten. Fijn dat je er zo van hebt genoten <3

Write A Comment