Goed eten met zicht op een prachtige zonsondergang, dit kan bij Oromedon op Kos!

Het restaurant is in het bergdorpje Zia. Echt een must-visit als je op Kos bent. Het is een kleurrijk dorpje. Je hebt er leuke souvenirswinkeltjes, taverna’s en je kunt hier mooi de zonsopkomst en ondergang bewonderen. Wij gingen er na toe met de gehuurde auto. Je kunt hier niet komen met het openbaar vervoer, dus het alternatief is een taxi.

Fun fact: Oromedon bestaat al sind 1997

Oromedon is een van de populairste restaurants van Kos. Er worden hier traditionele Griekse gerechten geserveerd. Tip! reserveer op tijd een tafeltje. Weet je niet toelaat de zon exact ondergaat? Pols dan even bij het restaurant via bijvoorbeeld Instagram. Dan ben je 100% op tijd en heb je een fijn plekje.

Het restaurant is open van 10.00 tot 24.00 uur van maandag tot en met zondag. Van 10 uur ’s ochtends tot 2 uur ’s middags kun je ontbijten. Daarna kun je bij Oromedon terecht voor lunch/diner.

Ben je dus net zo gek op zonsondergangen als ik? Dan is Oromedon op Kos echt een aanrader! Het uitzicht is er prachtig, je hebt heerlijk eten (en betaalbaar) en het personeel/de service is top!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment