In September ben ik op vakantie geweest naar Kos. In de blogpost van vandaag deel ik twee leuke Kos City photos spots.

De eerste locatie (van de uitgelichte foto) is aan de zijkant van Neratzia. Via het hotel liepen we langs de boulevard (met uitzicht op de zee) naar het centrum van Kos Stad. Ik vond de architectuur in combinatie met de palmbomen super mooi en ook nog eens leuk voor een foto. Het stadskasteel is gevestigd bij de ingang van de haven van Kos. Het kasteel dateert uit de 14e eeuw.

Exacte adres: Akti Miaouli 4, Kos 853 00, Griekenland

De tweede fotospot van Kos Stad is de haven. Hier liggen allemaal mooie boten (je kijkt je ogen uit – believe me!). Al meer dan 2000 jaar speelt de haven een belangrijke rol op Kos. Vroeger was het een handelspost; nu is het een toegangspoort voor toeristen en de rest van Kos. Je kunt hier leuk wandelen, en in de buurt zijn genoeg taverna’s om de Griekse keuken te proberen.

Exacte adres: Akti Miaouli, Kos 853 00, Griekenland

Ik ben de foto’s gaan maken rond een uur of 17.00 – dan valt het mee qua mensendrukte en hitte. Deze twee plekken zaten op loopafstand van mijn hotel. Mocht je nu niet verblijven in Kos stad, dan raad ik je aan om een auto (eentje met airco – obviously) of fiets te huren. Je bent op deze manier makkelijk te verplaatsen.

Hoe vind jij deze fotospots van Kos stad?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment