Jaja dat wisten jullie nog niet he. Kim en een bril. Alles hierover in dit artikel!

Sinds groep 8 heb ik lenzen op sterkte. Ik nam er ook een bril bij. Toch voelde ik me niet prettig bij een bril. Deze deed ik dus alleen in de avond op met bijvoorbeeld tv kijken.

Jaren later, nu dus, zag ik de website Polette. Hier kun je voor weinig geld leuke monturen op sterkte bestellen. Dus wat deed ik? Een leuke bril bestellen natuurlijk!

Polette.com kwam tot stand vanuit de visie van één man, een man die besloot om een einde te maken aan het monopolie van de dure opticiens.

Er zijn zes categorieën op Polette.nl: trendy, klassiek, hout, metaal, vintage en zonnebrillen. Ik koos voor een nerd look bril. Je kunt dan ook nog kiezen uit een montuurkleur, montuurvorm en montuur maat.

Mijn nerd bril was even wennen, want de bril is best groot, maar ik vind hem wel leuk staan. Met deze bril durf ik het wel om over straat te gaan. Hij is fashionable enough. Hij zit en kijkt goed, wat ik erg belangrijk vind.

Het was bizar hoe makkelijk je een bril op sterkte kunt bestellen bij Polette, ik was helemaal verbaasd. Je vult je sterkte in, moet je pupil afstand meten en je bent klaar. Het pupil meet gedeelte was wel erg grappig, ik moest even uitvogelen hoe het werkte.

Hetgeen wat Polette speciaal maakt is dat er geen opticien aan bod komt. Wat ik al eerder zei, je kiest je favoriete montuur uit (erg lastig met zoveel keuze), en geeft je sterktes op.  Voor elke sterkte is er een mogelijkheid, Polette zet een bril voor je in elkaar.

Ikzelf ben super tevreden met mijn bril. Ik heb al aardig wat complimentjes hierover gehad. De kwaliteit van de bril is goed. Ik merk dan ook geen verschil met mijn oude bril, van de opticien.

Wat vind jij van mijn nerdie glasses?

IMG_6250-300x300

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

7 Comments

  1. wat leuk! Ik heb nou net een zonnebril van Polette en ben er ook zo ontzettend blij mee! Xx

    • Come-Moda Reply

      Leuk he! Grappig dat je er ook een hebt 🙂

  2. Pingback: Bril of contactlenzen - Come-Moda

Write A Comment