December en januari vind ik zulke  gezellige maanden, met alle feestdagen. Maar ook de hot chocolate en schaatsbanen. In Amsterdam heb je de bekende ijsbaan bij het Museumplein, ik ging er heen om de sfeer te proeven en leuke foto’s te maken.

Met business babe Ghislaine (van Shiah Fashion) sprak ik af bij de tramhalte van Baerlestraat. Samen gingen we lopend naar de ijsbaan.

De entree is gratis, je kunt er tegen betaling schaatsen huren – of lekker wat drinken. Er hangt een gezellige sfeer. Op de schaatsbaan is er een mix van Nederlanders en toeristen.

Het was even wachten op ‘de brug’ voor de foto’s, zodat er niemand naast mij op de foto kwam te staan – maar uiteindelijk is het gelukt. ik ben erg blij met het resultaat.

Op de foto draag ik een koptruitje van Kikiriki. Mijn spijkerrok is van de Zara. Mijn 40 den panty heb ik gekocht bij de Zeeman – echt een aanrader. De boots zijn van Fabs Shoes. En last but not least, mijn tas is van Gucci.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet ben gaan schaatsen, maar echt heen ging voor de sfeer en de foto. in de buurt zit bijvoorbeeld de hotspot the Corner Bakery, hier kan je na shooten/schaatsen leuk heen gaan!

Ben jij wel eens bij de ijsbaan geweest?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment