Het is echt een hype: een Instagramwaardige milkshake Corner Bakery staat er bekend om, dus ik ging asap naar de hotspot omdat ik zo nieuwsgierig was.


De hotspot is dichtbij de PC Hooftstraat, van Baerlestraat en het Rijksmuseum. Mocht je in zijn voor een wandeling dan js het vanaf Amsterdam CS te lopen. Believe me want ik heb het gedaan – wel met foto pauzes haha.

Bij Corner Bakery kun je ook heerlijk ontbijten. Veel PR bureaus hebben de hotspot ontdekt en organiseren er een ‘event’. De kat waarmee ik op de foto sta is de huiskat van Corner Bakery, grappig he?!

De milkshakes zijn iets prijziger als die je waarschijnlijk gewend bent van de snackbar. Desondanks raad ik het je aan om er heen te gaan als je mee wilt gaan met de hype of gewoon erg nieuwsgierig bent !

Heb jij al een ’trendy’ milkshake geprobeerd?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

8 Comments

  1. Leuk die foto met de poes ernaast. Geeft het net wat extraa’s.

  2. Ik ben donderdag ook naar corner bakery geweest en heerlijke pannenkoekjes gegeten! Heb hier nog niet de milkshake geprobeerd maar bij Bulls & Dogs wel, ook een leuk tentje! 🙂

Write A Comment