11088117_10206354614768327_763508631_n

Het is de musthave van dit moment: een initial sierraad. Wil jij kans maken op een te gekke personalized armband, dan is dit jouw kans!

Omdat het pasen is heb ik een leuke win actie bedacht in samenwerking met  Hartje Amsterdam! Je kunt namelijk een personalized armcandy winnen. Initial sieraden zijn de musthave van dit moment, hierover meer informatie in mijn artikel Initial Accessoires!

10259922_934108076619531_322728535217392510_n

Ik heb zelf een armband met Come-Moda en Kim. De armbanden zijn makkelijk te combineren met andere sieraden, iets wat ik super fijn vind.

Wat moet je doen voor deze te gekke prijs?

<3 Like Hartje Amsterdam & Come-Moda op Facebook. De prijs wordt verloot onder de fans van Hartje Amsterdam en Come-Moda.
For your information: Nieuwe likes zijn vrijwillig.

<3 Extra kans maken? Dat doe je door een comment achter te laten onder dit bericht! Verzin een leuke reden waarom jij kans móet maken, of wie jij wilt verrassen met een personalized armcandy!

De winactie duurt een week, op zondag 12 april maak ik de winnaar bekend.

kim

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

25 Comments

 1. Belinda Veen Reply

  Ik zou heel graag de armband willen winnen als herdenkings sieraad voor mijn moeder die vorig jaar is overleden. Ik zou er de volgende tekst op willen zetten: don’t stop living when i’m not around anymore.
  deze tekst stond in het nederlands op de rouwkaart.

 2. Mynou Egner Reply

  Graag zou ik een armband winnen voor een vriendin! Zelf heb ik hem al! Super blij mee!

 3. Yes! Toen ik je vorige post zag met deze armband hoopte ik dat het ook een winactie zou zijn en voilá! Zomaar met pasen zo’n leuke winactie online. Ik zou erg graag willen winnen, vind de armbanden erg mooi en stiekem ga ik dan toch mijn online nickname erop zetten. (die tevens ook mijn website naam is) ik heb beide pagina’s op Facebook geliked en ben benieuwd (nu al) naar wanneer de uitslag is!

 4. Ellen van Santvoort Reply

  Ik zou graag zo’n mooie armband winnen met de tekst: sometimes you gotta fall, before you fly.
  Het is een moeilijk jaar geweest en de tekst geeft deze tijd voor mij weer 🙂

 5. Ik draag eigenlijk bijna nooit een armband, maar deze zou ik wel graag om mijn pols willen hebben. Vooral ook leuk in combi met een horloge (zie plaatje Facebook). Eigenlijk heb ik niet echt een bijzondere reden waarom ik wil winnen. Gewoon een hele mooie prijs. Tekst die ik zou kiezen als ik win? Wellicht gewoon mijn naam. Maar daar denk ik t.z.t. wel even over na, indien van toepassing.

 6. Oh wat zijn ze leuk! Ik zou ze graag willen winnen omdat ik dan eens een keer niet iets hoef te kopen! Ik koop mezelf namelijk iets te vaak blut!! En daarnaast vind ik ze prachtig!
  Liefs,
  Mayke

 7. John,mijn man is een half jaar geleden overleden op 44 jarige leeftijd.
  Het zou mij zo mooi lijken om zo’n prachtige armband om te hebben elke dag,met zijn naam erop.
  En met een hartje erlangs.Ik hou zo van hartjes,we hadden als grafstuk ook een groot hart,en de kinderen hadden allemaal hartjes op de kist geschilderd.
  Misschien wil ik wel allemaal onze namen erop,met hartjes tussendoor.Voor ALTIJD verbonden met elkaar.

 8. Heel origineel zo’n armbandje! Ik zoek ook iets voor mijn ouders, waar ik hun altijd mee kan connecten..Zal dan ook alleen 2 hartjes erop laten zetten en hun initialen. Ook ouders hebben het eeuwige leven niet en momenteel is mijn vader ernstig ziek, kwestie van tijd dus. Ik wil wel iets wat dus voor mij persoonlijk en tastbaar is.
  Als ik niet win hou ik dit zeker in mijn achterhoofd om te laten maken!

 9. Wat superleuk zeg!
  Ik zou hem willen winnen voor mijn moeder, omdat ze het zo moeilijk heeft met mijn verhuizing naar de andere kant van het land!

 10. Ik zou graag mee willen doen, waarom ik er meer kans op maak dan andere? Nou daar is eigenlijk geen reden voor, ik vind het gewoon een supermooi armbandje 🙂 Als ik dan echt iets moet verzinnen is het voor mijn diploma uitreiking, maar ik vind dit soort vragen altijd lastig zoals je merkt haha. Ik gun het een ander ook altijd dus succes iedereen<3 liefs Sabrina

 11. Oeh wat een leuke actie!
  Ik zou graag willen winnen omdat ik een enorme rot weken achter de rug heb met een kaak operatie en veel pijn.
  De details zal ik je besparen maar mocht je het allemaal precies willen weten dan is het op mijn blog na te lezen (blogpost kiespijn en mijn weekend van 31 maart).
  Eindelijk gaat het sinds vandaag een heel stuk beter omdat mijn hechtingen er haast allemaal uit zijn en ik steeds meer weer durf te gaan eten,al blijft het heel voorzichtig met maar 1 kant kauwen…
  Zou wel zo’n gave armband met de namen van mijn 2 zoontjes willen die ontzettend lief voor mij zijn geweest de afgelopen tijd

 12. 2 jaar geleden zat ik zelf al niet lekker in me vel, omdat slijtage in beide enkels heb, en dus veel pijn heb. In September kreeg ik ook opeens een SMS, dat mijn verzorgpaard naar de slager was gebracht. 4 jaar voor hem gezorgd, en geen afscheid kunnen nemen. Samen stonden we sterk en samen waren we een team. Uit het oog, maar nooit uit het hart.

 13. Ohh wat leuk! Ik zou deze armband zo graag willen winnen!
  Toen 4 jaar oud was ben ik ernstig ziek geweest.. Nu moet ik 16 april weer naar het AMC en hoop ik dat alle uitslagen weer goed zijn. Het is nu nog 10 dagen en de zenuwen slaan toe. Ik hoop dat als ik deze armband heb ik er elke keer naar kan kijken en ik elke keer weer word herinnert dat ik zo ongelofelijk blij mag zijn met alle kleine/grote dingen in het leven!

 14. <3 Ti amo <3 Patrick <3 Fernando <3 zal ik er op zetten als ik hem zou winnen iets wat mijn gezinnetje laat zien de naam van mijn vriend en mijn zoontje en armband die laat zien dat ik van beiden erg veel hou

 15. Gaaf! Ik doe zeker mee.
  Deze unique armband kunnen mijn outfits compleet maken 🙂 ik zou hem dan ook graag willen winnen, gewoon voor mezelf!

 16. I’m in! 😀 Ik vind die armbandjes echt leuk voor een zomeroutfit! Zou er denk een mooie levensspreuk op zetten die bij me past… maar daarvoor moet ik natuurlijk eerst even onderzoek doen 😛

 17. Het een super leuke winactie is en vooral na pasen en je kunt het super leuk met van alles combineren

 18. Ik heb deze nodig omdat ik vaak niet meer weet wie ik ben 😉

 19. Ik zou deze armband heel erg graag willen winnen. Met de naam van mijn nieuwe website natuurlijk om het te vieren!
  Super leuke winactie ♡ Beide facebook pagina’s zijn geliked en nu maar duimen.

  Groetjes,

  Ümmü Aslan

 20. Dit is écht het [perfecte cadeau voor een vriendin die gaat trouwen… Een armband met hun namen of just married.. Hebbennnnn! <3

 21. Deze stoere en prachtige armband zou ik willen schenken aan een van mijn beste vriendinnen. Deze prachtige armband verdient zij dubbel en dwars!!

 22. Wat leuk! Ik doe graag mee.

  Stiekem wil ik deze armband al een tijdje! Maar als ik hem win, trakteer ik mijn moedertje! Ze wordt aankomende week 60 en ben super trots op haar! Dan kan mijn armband nog wel even wachten. 🙂

  Liefs, Hester

 23. Al twee weken lang (ondertussen bijna drie weken) heb ik ontzettend veel last van pijnen in mijn bovenrug en de medicatie slaat niet echt aan, zoals normaal. Ik lig dus al een hele tijd op de zetel. Dit armbandje zou ik mezelf dus cadeau doen, om me wat op te beuren. Ik vind dat ik dat wel verdiend heb, na alle miserie van de voorbije weken. 🙂

 24. Roshanie Dianda Reply

  Ik heb beide pagina’s geliked op facebook en kon gelukkig nog net op tijd meedoen! Als extra motivatie
  ik ben vandaag (12 april) jarig! nog maar 29 lentes jong en ik zou superblij zijn als ik zo’n mooie armband zou winnen!
  🙂 in eerste instantie denk ik aan de namen van mijn kinderen, maar een mooie tekst is misschien ook wel heel leuk! daar ga ik nog even over nadenken!

Write A Comment