IMG_5944-300x225
Herinner je je het nog?  Sex and the City, waar Carrie Bradshaw een ketting droeg met haar naam. Ze zijn terug en modieuzer dan ooit. Winkels en webshops bieden de meest prachtige initial jewellery aan. Ik vertel je van alles over deze trend!

IMG_5941-300x225
Initial jewellery, oftewel sieraden met een persoonlijke twist. Ik ben totally in love met deze trend. De initial accessoires staan altijd fashionable bij iedere outfit. En wat is nou leuker dan een uniek sieraad met je eigen letter óf juist super cute de letter van vriendlief ?

Het leek me leuk om een personalized armbandje te hebben. Via via kwam ik op de webshop Hartje Amsterdam terecht. Zij maken gepersonaliseerde armbanden voor slechts €19.50! Nadat ik contact had met Lotte, gaf ze aan dat ze een setje voor Come-Moda wilde maken. Wat in het setje zou zitten was voor mij ook nog een verrassing!

IMG_5943
Mijn trendy Kim armbandje

HARTJE AMSTERDAM | Jewels & Stories. Sieraden met een verhaal Handgemaakt in hartje Amsterdam. Wist je dat je tekst wordt er letter voor letter met de hand ingeslagen. Hierdoor staan niet alle letters kaarsrecht. Dat maakt iedere armband uniek!  Hartje Amsterdam’s Atelier is gevestigd in Amsterdam-Zuid. Bestellen is simpel! Stuur een e-mail met jouw ontwerp naar handmade@hartjeamsterdam.com. Je krijgt dan een mailtje met betaalinfo terug. En je ♡je A’dam Juweeltje valt binnen 2 weken in je brievenbus.

Dit zat er allemaal in het pakketje:

IMG_5938
Zo waren de sieraden verpakt, super schattig!
IMG_5939-225x300
Dit is de folder van Hartje Amsterdam
IMG_5942
Come-Moda Bracelet
IMG_5945
Mijn nieuwe armbandjes gecombineerd met mijn Michael Kors horloge

Wat vind jij van de intial jewellery trend?

kim

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

5 Comments

    • Come-Moda Reply

      Thanks!! Sinds ik hem heb draag ik hem elke dag!

Write A Comment