Lovely shopping day @ Breda – hier draag ik mijn nieuwe Tuttenbel jurkje.

Eerder liet ik zien dat ik samen met Koen een nachtje heb geslapen in Breda in Boutique Nouveau van Ham, maar ik heb jullie nog niet verteld over alle leuke winkeltjes in de stad!

In Breda heb je verschillende pleintjes en straatjes waar je leuk wat kunt eten en drinken:

 • Coothplein
 • Ginnekenweg
 • Grote markt
 • Kerkplein

Ik heb bijvoorbeeld met Koen bij een tapasbar een wijntje gedaan op het plein bij de Grote Markt. Het is hier super gezellig en er lopen veel mensen langs. Ik vind het heerlijk om lekker op een terrasje te zitten en mensen te kijken!

Snapseed (6)

Snapseed (7)

 

Mijn jurkje komt van de webshop Tuttenbel.nl. Dit jurkje kost €29.95. Bij een bestelling vanaf €75 betaal je geen verzendkosten. Ik heb het jurkje ook in het olijfgroen bestelt, hoe ik het jurkje combineer kun je hier zien.

Mijn jasje is van het merk Only. De leuke stippenpanty komt bij de webshop van het merk Conte Nederland vandaan. Mijn clutch is van YSL – ik heb lang gespaard voor deze designer bag én ik ben er heel blij mee.

Welke stad raad jij mij aan om heen te gaan als ik weer een weekendje weg ga in Nederland?

 

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

12 Comments

 1. Mooi jurkje staat je erg goed. Leuk dat jullie in Breda waren het inderdaad een mooie stad ook om te shoppen.

 2. Je bent zo mooi Kim en wat een gave look, zeg! Je jurkje is echt ontzettend leuk en je hebt ‘m heerlijk gecombineerd. Ik ben benieuwd geworden naar Breda! Malou x

  • Come-Moda Reply

   Ahh heel lief Malou! Dankje voor je lieve reactie xx

 3. I love black! Heel mooi. Maastricht en Groningen zijn ook helke leuke steden om te shoppen en terrasjes te pakken!
  Ik zou het leuk vinden als je je mooie outfit up linked op mijn Fancy Friday linkup!

  • Come-Moda Reply

   Maastricht vind ik ook súper leuk & Groningen ben ik nog niet geweest.

Write A Comment