I love this colour, and my new Tuttenbel dress!

Mijn nieuwe jurkje zit echt súper lekker. Het jurkje is van een soort ribstof. Het jurkje heeft een kolletje en een split aan de voorkant. Ik vind de jurk elegant en functioneel, 2 in 1.

IMG_4349

De jurk is makkelijk te combineren met laarsjes en een leuke blazer. Ook kun je de look wat stoerder maken door sneakers onder het jurkje te dragen, het is natuurlijk net wat je wilt en waar je je prettig bij voelt!

Dit olijf groene coljurkje kost €29,95. Ik draag hier een maatje S/M. Als je iets langer bent als ik (ik ben 1,70) dan zou ik een M/L nemen om te voorkomen dat de jurk iets te kort is.Snapseed

Als je het jurkje voor 16.00 bestelt heb je het de volgende werkdag in huis. Je kunt betalen met iDeal, PayPal, Creditcard, Mr. Cash of Afterpay – oftewel er zijn genoeg mogelijkheden.IMG_4347

Bij een bestelling vanaf €75 betaal je geen verzendkosten. Tuttenbel heeft een vast tarief aan verzendkosten €4,95. Als je vragen hebt over een bepaald product kun je altijd mailen naar info@tuttenbel.nl. Naast kleding heeft Tuttenbel trouwens ook leuke accessoires, armbanden, horloges en zonnebrillen.

Hoe vind jij mijn nieuwe jurkje? Yay or Nay?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

10 Comments

  1. Ik vind hem echt prachtig! De kleur en vooral de vouw is heel erg mooi. Staat je super goed.

  2. Yay! Wat een mooi jurkje, staat je heel erg goed! Extra leuk met de stipjespanty 🙂

Write A Comment