Let’s escape to the woods!

In maart ben ik met mijn ouders en vriend lekker een weekendje naar het bos geweest. Mijn ouders hadden voor 3 nachten een huisje geboekt bij Landal Heihaas, dit is bij Putten – Gelderland.

In deze omgeving heb je heel veel bossen en natuur. Super leuk om lekker door te wandelen met de hond – dit hebben we dan ook gedaan. Maar we hebben ook toffe foto’s gemaakt zoals deze.

Op de foto’s draag ik mijn nieuwe Nümph jurkje. Het jurkje is dark / navy blue. Zoals je ziet heeft het jurkje leuke details zoals:

  • Blouse kraagje
  • Steek zakken
  • Strik om taille
  • Korte mouwtjes

Voor nu is het jurkje nog erg fris! De foto’s zijn gemaakt zonder jas zodat je het model goed kunt zien, hierna deed ik natuurlijk snel mijn jas aan. Als je het jurkje nu al wilt dragen, dan raad ik je aan een blazer aan te doen over het jurkje.

Ik draag op de foto een maatje S.  Deze jurk is van geweven kwaliteit met zijde. Het jurkje kost €79.95, niet een budget item maar zeker je centjes waard. Je kunt het jurkje namelijk in het voorjaar én najaar dragen.

Details van mijn look:

Wat vind jij van mijn jurkje? Yay or Nay?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

5 Comments

Write A Comment