In de maand april ben ik een weekje naar Gran Canaria geweest. En mijn nieuwe comfy en hippe Ipanema slippers gingen natuurlijk mee in mijn koffer.

Deze foto is genomen in het stadje Puerto de Mogan. Dit stadje staat ook wel bekend als klein Venetië. Ik heb hier een heerlijke zonnige break gehad. Maar nu meer info over mijn nieuwe flipflops!

fba3142d-00d3-456a-a80e-be23cdd54512De slippers zijn van Ipanema. De slippers zijn opgestuurd door het PR Bureau FS Agency. De slippers kosten €29.90.
De slippers lopen super comfy en de kleuren wit en zilver zorgen ervoor dat de slippers fris ogen, omdat ze makkelijk schoon te maken zijn, blijven ze ook lang fris!

De slippers zijn geïnspireerd op een strand in Rio de Janeiro; Ipanema Beach. Leuk detail: Het patroon van de slippers van Ipanema is hetzelfde als het patroon op de boulevard van Ipanema beach. Wist je dat de slippers super duurzaam zijn? De producten bevatten 100% gerecyclede materialen.

ipanema-fashion-sandal-ii_1000x1000_8025

De slippers hebben een teen split, dus loopt het net zo makkelijk als een teenslipper. Aan de achterkant zit een verstelbaar bandje, erg handig want als je hem te strak vindt kan je de slipper verstellen. Ik ben super blij met mijn slippertjes! Ipanema heeft slippers voor mannen, vrouwen en kinderen.

Wat vind jij van mijn Ipanema slippertjes?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

3 Comments

  1. Pingback: Photo Diary Gran Canaria - Come-Moda

Write A Comment