Sinds vorige week ben ik officieel verhuisd. Tijdens het home-shopping kwam ik deze geurstokjes van Rivièra Maison tegen, ze zijn een echte aanrader! Waarom? Dat lees je hier.

Ik ben een groot fan van Rivièra Maison, maar ik weet ook dat sommige items een prijzig kaartje hebben. Afgelopen weken was er summer sale, en sloeg ik m’n slag!

c1db207f-f8a0-4b43-84af-93480f6fb346

Ik scoorde twee geurstokjes: Fragrance Casa Blanca . Dit is een zoete geur. Ik vind de geur erg lekker en fijn voor de woonkamer. Ik zou de geur te zoet vinden voor mijn slaapkamer.

Rivièra Maison heeft 19 vestigingen in Nederland. Het bedrijf heeft vestigingen wereldwijd van Duitsland tot Suriname. Het merk staat bekend om: exclusiviteit, sfeer en service. Alle producten stralen sfeer uit, denk dan aan kleuren, geuren en materialen.
1a84b19f-9c2c-4bac-97a8-3883bc26932cEen set geurstokjes kost €29,95 Je kan ze online bestellen (exclusief verzendkosten) of in de winkel. Zelf raad ik het je aan om in de winkel de geuren te ruiken, zo weet je welke geur het beste bij je past.

Op de bovenstaande foto zie je de geurstokjes met mijn Liv Planner. Wil je graag meer info over deze handige 365-dagen planner, klik dan even op de Liv Planner link. De planner is een musthave in a busy life!

Hoe zorg jij dat je huis/kamer altijd lekker fris en fruitig ruikt?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

3 Comments

Write A Comment