Een blog, een baan en school. Hoe plan je dan nog alles in? Wij plannen ons leven met de all-in one planner van Liv!

Unknown-18

Even om te beginnen: de planner is ongedateerd, dus geen probleem dat het al juni is. De planner is handig voor zo’n beetje ieder beroep of hobby, er zitten namelijk andere andere pagina’s in voor je  je afspraken, to-do’s, contactlijst, social media activiteiten, je dagelijkse doelen en acties, sport activiteit en persoonlijke notities. Iedere dag heeft een aparte pagina, dus no worries dat het niet gaat passen! 

FullSizeRender-9

De planner heeft een enorm chique uiterlijk door de lederen look en de zwarte/witte strepen. Wij vinden de planner dan ook een echte toevoeging aan je bureau! De planner is 24 x 19 cm groot, en kan dus makkelijk mee in je handtas.

FullSizeRender-7.jpg

De planners kosten normaal €42,95 maar zijn nu tijdelijk afgeprijsd naar €39,95. Als je bij Liv op werkdagen bestelt voor 15:00, dan heb je hem de volgende dag al in huis, lekker snel he!

Bij de webshop kun je veilig online betalen met IDEAL, Mistercash of Paypal. Koop je je Liv planner liever in een winkel? Klik dan hier voor de verkooppunten.

IMG_1218.JPG

Overal is aan gedacht in de planner, zo zitten er aan de binnenkant insteekhoesjes voor kaartjes en papier. Ook zit er een pennenlus aan de achterkant, om een pen mee te kunnen nemen. Je kunt zelf de planner aanvullen met maandtabs (6,95) en losse notitiebladen (5,95). Ook kun je ervoor kiezen om in één keer de alles-in-1 voordeel BOX (incl. 5 euro shoptegoed bon) te bestellen. Deze box kost €55,00, afgeprijsd van €57,50. Bij de box krijg je een Liv Planner, maandtabs, notitiebladen set, 2016 kalender overzicht, planner elastiek, planner beschermhoes en 5 euro shoptegoed bon.
Unknown-17

Wil je liever eerst een light versie van de Liv planners proberen? Dat kan! Speciaal hiervoor is er een 26 weken Liv Planner  voor €17,95 met 184 dagen (26 weken / half jaar) ongedateerde dag pagina’s, zodat je kunt kijken hoe een Liv Planner bevalt!
Unknown-17Wij kunnen in ieder geval niet meer zonder onze planners en nemen hem dan ook overal mee naar toe! Mochten wij je nog niet volledig hebben kunnen overtuigen, lees dan vooral de reviews bij de planners zelf even.

Wat vind jij van de Liv planners?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

3 Comments

  1. Ziet er heel mooi uit en lijkt me superhandig in mijn drukke leventje!
    Maar ik vind hem wel erg duur hoor.
    Ik zou niet zo snel € 40,00 neerleggen voor een planner

    • Come-Moda Reply

      Hij is echt prachtig! De binnenkant kun je volgend jaar opnieuw vullen, dus het is zeker een lange termijn investering! XOXO

Write A Comment