“I have enough jewelry” – said no one ever.

Leuke kettinkjes maken een outfit echt af! De laatste tijd draag ik veel colletjes. Omdat een colletje erg basic is, vind ik het leuk om dan dit te mixen en matchen met een ketting.

Dit nieuwe kettinkje is van het merk Guess. Het hangertje heeft de vorm van een hartje. Het hangertje bevat Swarovski kristallen. De plating en hi-tech nano coating zorgen er voor dat de sieraden van Guess een luxe uitstraling hebben.

Mijn nieuwe ketting kost €55. Trouwens: alle Guess sieraden hebben een eigen prijslijn en lopen niet mee met andere aanbiedingen en acties. Don’t worry, als je mijn Instagram & YouTube in de gaten houdt zie je ook close-up foto’s van de ketting. Het gaat er nu vooral om hóe ik de ketting combineer.

De ketting heb ik besteld bij Lucardi. Bij Lucardi geld de volgende regel: Vandaag voor 21.00 besteld, morgen in huis Of haal je bestelling gratis op in 1 van onze 96 winkels!

& now the details of my outfit. De foto’s zijn trouwens geshoot in Amsterdam, aan het einde van de Kalverstraat. Ik ging voor het shooten lekker eten bij Homemade  Fresh Foods & Drinks.

  • Top: Bershka
  • Skirt: Zara
  • Panty: Conte
  • Boots: ViaVai

Wat vind jij van deze look?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

12 Comments

    • Come-Moda Reply

      Nee klopt! Ik heb er ook bij gezet dat het ging hoe ik de ketting combineer 😉 XX

Write A Comment