Festive look wearing my Freebird dress.

Eerder schreef ik een blogpost over de opening van Freebird hun winkel in de Pijp. Het merk Freebird is in 2016 opgericht. Het begon als een vrolijk en kleurrijk jurkjesmerk. Inmiddels is het merk gegroeid naar een total look brand. De collecties bestaan nog steeds uit jurkjes, maar er zijn ook geweldige bloesjes, denims en bijvoorbeeld jumpsuits. De items geven je zelfvertrouwen een boost.

Je kunt hier terecht voor allerlei soorten gelegenheden, denk aan een bruiloft, diner of een zakelijke meeting. Alle kleding is ontworpen op het hoofdkantoor in Amsterdam. De fashion experts worden continue geïnspireerd door de perfecte stoffen, printjes en stijlen. 

Op de uitgelichte foto draag ik de Kairo jurk. Dit is een goudkleurige jurk met een lurex print. De jurk valt soepel, en heeft ballonmouwen. Het leuke vind ik de elastieken waist band en de v-hals. Dit item is perfect voor een feestje, of een luxe diner. Ik draag trouwens een maatje S.

De foto is geshopt bij Arti Choc aan de Koninginneweg in Amsterdam. Dit is een winkel gespecialiseerd in handgemaakte bonbons. Je kunt hier ook online de bonbons bestellen, hoe fijn is dat?

Wat vind jij van deze outfit en locatie?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment