Freebird Icons heeft sinds begin december een winkel geopend in de Pijp, Amsterdam. Vandaag meer over de opening.

De eerste eigen Freebird Store zit op de Gerard Doustraat 78, Amsterdam in de Pijp.  De straat is in 1872 genoemd naar Gerard Dou, de chiquere Franse naam voor de 17e-eeuwse kunstschilder Gerrit Dou. Je komt hier makkelijk met het openbaar vervoer, ook zijn er genoeg (betaalde) parkeerplekken. Na het shoppen kun je gezellig een terrasje pakken op het plein 😉

Het merk Freebird is in 2016 opgericht. Het begon als een vrolijk en kleurrijk jurkjesmerk. Inmiddels is het merk gegroeid naar een total look brand. De collecties bestaan nog steeds uit jurkjes, maar er zijn ook geweldige bloesjes, denims en bijvoorbeeld jumpsuits. De items geven je zelfvertrouwen een boost.

Fun fact: de invloeden van het leven in de grote stad komen terug in designs

Je kunt hier terecht voor allerlei soorten gelegenheden, denk aan een bruiloft, diner of een zakelijke meeting. Alle kleding is ontworpen op het hoofdkantoor in Amsterdam. De fashion experts worden continue geïnspireerd door de perfecte stoffen, printjes en stijlen.

Samen met mijn collega’s nam ik een kijkje bij de opening van de winkel. We werden feestelijk ontvangen met champagne. De winkel was heel mooi aangekleed, en de items zijn prachtig. Ik vond het ook wel leuk om andere meiden van Instagram te zien.

Thanks for the invitation !

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment