Het is bijna kerst! Ik ontving een early Christmas present van KAYA Sieraden; deze leuke gouden ketting met de K en een heel schattig sterren armbandje. Kortom ik ben helemaal ready voor de feestdagen.

Naar mijn mening heb je nooit genoeg sieraden. Ik ben fan van deze webshop? Waarom? Je hebt zoveel leuke gepersonaliseerde items. Je kunt je sieraden op je eigen manier samen stellen, om zo bijvoorbeeld een verhaal te bewaren. De sieraden zijn perfect voor een cadeau (denk bijvoorbeeld aan een jongens armband). De items worden met zorg samengesteld en gegraveerd.

Misschien kende je KAYA sieraden nog niet .. Vandaar wat achtergrond informatie over de webshop. Het idee om KAYA Sieraden op te richten kwam bij Tanja Rakhou toen haar dochter matching sieraden wilde met haar moeder. Dus begon het bij een namen armband Het bedrijf bestaat sinds 2012 en rolde al snel uit naar een webshop met een ruim assortiment aan sieraden. KAYA Sieraden is inmiddels ruim 170.000 bestellingen verder.

Good to know: om een steentje bij te dragen aan ‘de wereld’ doneert KAYA voor iedere order die geplaatst wordt, een bedrag aan stichting Eduki in Gambia. Inmiddels is al ruim 23 duizend euro aan ze overgemaakt, hierdoor kunnen kinderen weer naar school en hebben ze een beter toekomstperspectief.

Het voordeel van site is dat je gemakkelijk en online kunt bestellen. Je kiest je favoriete product en stelt het zelf samen. Je kiest de gewenste gravure, of geeft een handgeschreven tekst/vingerafdruk door. Je pakketje wordt binnen 1-2 werkdagen geleverd, en per brievenbuspost. Ideaal want dan hoef je niet thuis te blijven voor je pakketje!

Welk item is jouw favoriet? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment