Hoe leuk is dit Zinzi Classy horloge? Nu kun je haast niet te laat komen, ha-ha!

Dit horloge is voorzien van een sunray wijzerplaat met datum. Het horloge heeft een zilverkleurige stalen band met een clip-sluiting, dit zorgt voor een chique effect. Wist je dat het dunne Japanse uurwerk en de ronde stalen kast (34mm) een Zinzi touch geven? Een ander leuk detail van het horloge is de secondewijzer met een subtiel hartje. Mijn nieuwe horloge is trouwens 5atm waterbestendig – tegen regen en spatwater.

Unboxing time!
Hoe leuk is mijn horloge ingepakt?!
Zinzi Classy Horloge (34mm)

Zinzi, een Nederlands bedrijf, is opgericht in 2003. Het Nederlandse bedrijf Zinzi is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal sieradenmerk. Fun fact: Zinzi is een meisjesnaam uit Zuid-Afrika en betekent “Je ziet er mooi uit”. Wie wil dat nou niet? Het merk heeft eigen Nederlandse designers, hoe leuk?!

Een Zinzi sieraad of horloge is voor elke vrouw ontworpen; ongeacht de leeftijd. De sieraden zijn van hoge kwaliteit en al verkrijgbaar vanaf €19,95. De Zinzi horloges zijn verkrijgbaar vanaf €85.

Het horloge kost 119,00. Het artikelnummer is: ZIW1002. Hieronder staan de specificaties van het horloge:

MateriaalStaal
KleurZilverkleurig
SteensoortGeen
Afmeting34 x 8,5 x 34 mm

Dit is mijn tweede sieraad van Zinzi. Ik heb ook het Retro Horloge. Dit horloge heeft een iets grotere kast (38mm) en een parelmoer wijzerplaat. De band is eenvoudig te verwisselen door het handige schuifsysteem aan de achterkant. Ook dit horrloge is 5atm waterbestendig (tegen regen en spatwater).

Heb jij al sieraden van Zinzi? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment