Vandaag vertel ik meer over mijn essentials voor je oogmake-up. Ik gebruik altijd een wimperkrultang en mascara.

Ik krul altijd mijn wimpers voor ik mijn wimperprimer aanbreng. De primer die ik gebruik is van Dior, deze heet de Maximizer 3D primer. Daarna breng ik mijn mascara aan!

Recent ontving ik de nieuwe nieuwe Max Factor False Lash Effect XXL Mascara. Deze mascara zorgt voor vollere en langere wimpers. Het borsteltje heeft een bloemblaadje vorm. Voordelen van deze mascara; het is veegvast en makkelijk te verwijderen. De mascara is geschikt voor gevoelige ogen. Ook is de mascara getest door onder andere de oogarts.

Mijn nieuwe Dior wimperkrultang, hoe leuk?!

Met de formule van de False Lash Effext XXL Mascara zouden je wimpers tot wel 70% moeten worden verlengt.

Mijn nieuwe mascara heeft een chique uitstraling door het zwart met gouden huls. Het uiterlijk valt lekker op door het holografische goud. Het borsteltje is vrij lang, hier moest ik wel even aan wennen. De Max Factor False Lash Effect XXL Mascara kost €19.99.

Welke producten gebruik jij voor je oogmake-up? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment