De DIOR Maximizer 3D Primer zorgt voor langere volle wimpers en dagelijkse verzorging – dit klinkt toch ideaal? Vandaag meer over het product!

In de primer zit een revitaliserende olie-serum, dit verbetert de uitstraling van de wimpers. De formule van de DIOR Maximizer bevat Pure WhiteHM complex – dit zorgt voor optimale kleur en intensiteit van de wimpers.

borsteltje DIOR Maximizer 3D Primer
verpakking DIOR Maximizer 3D Primer
flacon DIOR Maximizer 3D Primer

DIOR adviseert om de primer elke dag onder je mascara te gebruiken. Daarnaast adviseren ze om het product aan te brengen op je wimpers voor je gaat slapen, als verzorging en bescherming. Op deze manier zul je na een paar weken/maanden het resultaat zien – en je wimpers langer en voller worden.

Het effect van de primer is mooi. Ook is het prodocut snel en gemakkelijk in gebruik. De maximizer breng je zo aan op je wimpers, het kost dus bijna geen extra tijd. Omdat het product wit is, breng je ook zeker genoeg van je zwarte mascara aan. Het effect is mooie volle en lange wimpers.

Ik vind de verpakking van het product trouwens echt prachtig! Echt een toevoeging aan je make-up bag. De DIOR Maximizer 3D primer is onder andere verkrijgbaar (€37) bij Douglas, ICI PARIS XL en de Bijenkorf.

Ben jij na het lezen van mijn blogpost net zo enthousiast over de Dior Maximizer 3D primer? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment