Step into the magic – tijdens een shopdagje in Roermond. Vandaag deel ik wat leuke foto’s van het winterse shop paradijs, inclusief een lunchtip in Roermond.

Elk jaar word de Designer Outlet Roermond omgetoverd naar een winterparadijs – denk aan kerstverlichting, notenkrakers en een super grote kerstboom. Je krijgt er een heel gezellig en winters gevoel van, en dat tijdens het shoppen!

Ik ben eind november naar de Outlet geweest, toen waren de corona regels net strenger geworden. Ondanks de nieuwe maatregelen, hebben we er een leuk uitje van gemaakt. Omdat Roermond nogal een stukje rijden is vanaf Amsterdam, besloten we een overnachting te boeken. Zo hadden we genoeg energie om de hele dag te shoppen, en vermeden we de files :-).

De dag dat we aankwamen deden we lekker rustig aan. De volgende ochtend gingen we vroeg op pad naar de winkels. We hadden een shopafspraak gemaakt bij Gucci (omdat we niet wisten hoe druk/rustig het zou zijn). We waren allebei bij de eerste beste winkel geslaagd, en kochten dezelfde sjaal. Hoe leuk is dat? Daarna gingen we andere winkels af als Chloe, Furla, Nike,Burberry en nog veel meer! Tussen het shoppen door namen we een koffie break bij de Starbucks.

Van een vriendin kreeg ik de tip om te lunchen bij Mr. Sammi. Het is ongeveer 10/15 min lopen vanaf de outlet naar deze bistrobar. Bij Mr. Sammi kun je vanaf 11.30uur terecht voor een lekker kopje koffie. In de avond (nu niet mogelijk ivm maatregelen) kun je er lekker dineren met een cocktail. Omdat wij een aardige shopdag erop hadden zitten, kozen we voor een wat zwaardere lunch; een truffelrisotto – echt een aanrader!

We hadden leuke aankopen gedaan voor onszelf en onze partners/familie. Je hebt genoeg winkels om dingen in te slaan voor de feestdagen – denk aan sokken, handschoenen, ondergoed etc. Zelf heb ik een sjaal (voor bij mn verzameling ha-ha), tas en decanteer karaf gescoord. Hier was ik echt super blij mee!

Wat is jouw winkelervaring bij Designer Outlet Roermond?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment