Een zonnebril met reflecterend glas heeft veel voordelen. Kim bestelde deze Komono bril bij Brillenkampioen.

De bril is van het merk Komono. Dit is een Belgisch merk dat zonnebrillen en horloges verkoopt. De brillen staan bekend om de opvallende monturen en glazen. Het merk is opgericht door twee designers: Anton Janssens and Raf Maes.

Komono heeft meer dan 294 horloges en 446 zonnebrillen en meer dan 3500 verkooppunten over de hele wereld. Komono staat voor small things. Het merk is actief op Facebook en Instagram. Wij vonden het trouwens erg leuk dat zo’n groot merk komt uit ons buurlandje; en Nikki’s ‘oude’ woonplek België.
2c3590cd-2641-4a90-8ebb-1d612e2401a4

Bij de bril werd een leuke en handige koker geleverd. Nu kan ik stylish mijn zonnebril vervoeren en beschermen. De koker heeft een bruine leatherlook en is erg stevig, je zorgen maken dat je bril beschadigd in je tas is dus niet nodig!

De bril heeft gelige reflecterende glazen en een zwart montuur. Wij adviseren je om de bril te combineren met een rustige outfit. Maar op een festival is de bril juist tof met een drukke outfit. Denk dan aan hotpants, een komono en leuke sandaaltjes. Op de uitgelichte foto draagt Kim de zonnebril met een basic shirtje van de H&M. De bril is unisex, dus je vriend/man/broertje kan je zonnebril ook even lenen! Dit is echt een groot pluspunt van de Komono bril.

brillie

De bril is besteld bij Brillenkampioen. Bij deze webshop kan je goed terecht voor betaalbare en hippe zonnebrillen. Helaas is de bril op dit moment uitverkocht. Deze hippe Komono bril kost €49.95. De verzending is €1.95 en boven een bestelling van €30 betaal je geen verzendkosten, hoe fijn is dat?  De bril wordt snel geleverd.

Naast de zonnebrillen, heeft Brillenkampioen een brillenkoker collectie. Ook kun je exclusieve snapbacks kopen bij de webshop. Wij zijn erg tevreden over de service van Brillenkampioen. Het bedrijf is snel, vriendelijk en de kwaliteit van de brillen is tiptop. Oh, en als je niet tevreden bent kun je je zonnebril gratis retourneren.

Wist je dat Nikki al eerder een zonnebril bij de webshop Brillenkampioen bestelde? Het artikel over haar trendy zonnebril lees je hier. Dit is een heel ander soort bril. Dit laat zien dat de webshop een groot assortiment heeft en dat er voor ieder wat wils tussen zit. Klik hier als je wil zien welke andere Komono brillen Brillenkampioen verkoopt.

Laat je ons wel even weten wat je van onze zonnebrillen vindt?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

Write A Comment