De zon begint steeds vaker te schijnen en alle festivals komen er weer aan en wat kan er dan niet ontbreken? Een leuke (en betaalbare) zonnebril! Vandaag show ik mijn zwarte classic zonnebril van Brillenkampioen.

Brillenkampioen is een Nederlandse webshop die betaalbare en fashionable brillen op de markt wil brengen, dit is dan ook de reden dat de prijzen van de brillen tussen de €5 en de €50 zit.
Ook zijn de verzendkosten van de shop maar €1,95 en zelfs €0 bij een bestelling boven de €30. IMG_1910

Bij de shop kun je achteraf betalen én gratis retourneren. Meerdere brillen tegelijk bestellen om te kijken hoe ze staan is dus echt een aanrader! Brillen met transparante glazen en zonnebrillen worden op werkdagen voor 16:00 besteld, de volgende dag al geleverd.De shop verzendt ook naar België, dan heb je hem binnen 2-4 dagen binnen.

Of je nou een (verkleed)feestje of een festival hebt, of even lekker op vakantie gaat, er zit zeker altijd wel een bril tussen. Zo zijn er onder andere: nerdbrillen, ski brillen, kinderbrillen, houten brillen, spiegel zonnebrillen  en nog veel meer! Mocht je nou echt een speciale bril willen, dan kun je ervoor kiezen om een zonnebril te laten bedrukken met je eigen logo. Brillenkampioen kan kleine en minder kleine hoeveelheden zonnebrillen bedrukken met een logo of tekst. De bedrukking van de zonnebril is zowel op de pootjes van het montuur als op de lenzen mogelijk. Voor meer info, stuur een email naar info@brillenkampioen.nl.

IMG_1907
De bril die ik bestelde heet Zwarte Classic sun en is afgeprijsd van €19,00 naar €10,00. Op de foto van de shop is het boogje tussen de glazen goud, echter bij de bril die ik kreeg is dit zwart. Geen groot probleem voor mij; maar houd er wel rekening mee!
Wat ik fijn vind aan de bril is dat het montuur zo enorm tijdloos is. Ook vind ik het een groot voordeel dat de bril geen neusvleugeltjes heeft en dat je hem dus zo in je haar kunt zetten, zonder dat hij blijft hangen. De glazen zijn licht getint, waardoor de wereld iets zonniger/bruiner lijkt. 
 IMG_2161
Hier zie je hoe ik mijn nieuwe bril draag, namelijk in combinatie met een leuk zonnebrillenkoordje/sunnycord van Lief & Leer! Een webshop in handgemaakte sieraden en accessoires. De shop is enorm betaalbaar en levert ook erg snel!
Als je Brillenkampioen liked op Facebook, volgt op Instagram of tweet over ze op Twitter, dan ontvang je een 10% kortingscode! Kijk hiervoor eerst even op de website van Brillenkampioen. Welke brillen we nog meer bestelden zie je volgende week, dus houd vooral onze blog in de gaten!
Wat vind jij van mijn nieuwe bril?
Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment